Seat ibiza

24 Maj 2010, 14:13

Witam wlasnie poszukuje samochodu za +/- 10 tys. trafilem na [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] mam pytanie ile moze na oko kosztowac naprawa tego seata ? oraz czy oplaca sie go kupic w takim stanie ? z gory dziekuje za pomoc, pozdrawiam
snack
Nowicjusz

Miejscowość: kielce

24 Maj 2010, 15:10

Blacharka to tam pikuś, bo nie wygląda to źle, ale nie wiem ile kosztuje taka pompa no i w jakim stanie jest to zawieszenie. Ale ogólnie jakby Cię to wyszło z w sumie z 11tys to i tak mi się wydaje nie dużo.
Korczus
Początkujący

Miejscowość: Leszno

24 Maj 2010, 16:43

Z autem raczej musiało być coś poważniejszego ponieważ poduszka kierowcy moim zdaniem była wystrzelona.A co do części to pompa wspomagania ok.200zł no i niewiem co tam jest z tym zawieszeniem.Najważniejsze że chociaż gościu dodaje drzwi i błotnik w cenie auta a więc będziesz troche na plus.Moim zdaniem dołożysz do niego max.1500zł i będzie dobrze :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Cze 2010, 09:43

Witam z ta ibiza jednak nic nie wyszlo ale trafilem na takiego hyundaia [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] , co o nim sadzicie?
snack
Nowicjusz

Miejscowość: kielce

15 Cze 2010, 11:43

Wygląda ok,auto jest sprowadzone a więc do ceny dojdą Ci jeszcze opłaty rejestracyjne ok.1500zł.Mi osobiście to Coupe okular sie nie podoba ale to już kwestia gustu.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda na suwak - czy teoria idzie w parze z praktyką?
    Minął już ponad miesiąc od wejścia przepisów nakazujących jazdę na suwak. Sprawdziliśmy jak to wygląda w rzeczywistości poruszając się w Warszawie w godzinach szczytu czy faktycznie kierowcy respektują tą zmianę. Jazda ...