Witam Panowie i Panie serdecznie. Jakiś czas temu zakupiłem Seata Leona 2 z 2009r. Autko sprawne, wszystko działa bez problemu za wyjątkiem oświetlenia.. to jakaś zmora. Po każdej wymianie kompletu żarówek, natychmiastowo pada jakaś inna. Dziś również wymieniłem parę H7 i to samo, padł kierunkowskaz. Macie może jakieś wskazówki od czego zacząć diagnozę? Zaczyna mnie to irytować, wydałem na to już kupę kasy..
Zawsze przepala się jakaś inna, natomiast parę miesięcy później przepalają się i tak te, które świeżo wymieniłem. Co do napięcia, musiałbym podjechać do jakiegoś mechanika i sprawdzić.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Największy komis samochodowy - właścicielem będzie Skarb Państwa? Zaostrzenie kar dla pijanych kierowców, obejmujące możliwość konfiskaty pojazdu, budzi niemałe kontrowersje. Wątpliwości dotyczą między innymi nierówności kar za to samo przestępstwo – w zależności od ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.