Seat leon 2001 pilot

10 Lis 2014, 11:59

Witam przejrzałem troche postów , ale nie znalazłem dokładnej odpowiedzi myśle że to wina zamka albo i pilota. Po zakupie autka pilot mi chodził przestał działać mechanik mi go zakodował używając komputera, normalna metoda jak ludzie opisują do kodowania nie działa (wpięcie kluczyka zapłon itd) znowu mi teraz padł byłem u elektryka nie był w stanie tego ogarnąć. Z góry dziękuje za poświęcony czas. Dodam jeszcze że pierdzieli mi sie oświetlenie wewnątrz chyba mikrostyk
sirmyxir
Nowicjusz

Auto: Nie mam

14 Lis 2014, 01:18

Zmieniałeś baterię w pilocie? Może jest słaba i przez to problemy.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

14 Lis 2014, 07:41

Zmieniłem były Cr 2016, pojade zakodować jak znajde czas, ale jak znowu sie rozkoduje trzeba bedzie pokombinowac
sirmyxir
Nowicjusz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    XIX Moto-Piknik NO LIMIT OLSZTYN 2013 / relacja
    Moto-Piknik na lotnisku w Dajtkach już za nami i śmiało możemy stwierdzić że kolejną edycję zaliczamy do udanych. Jest to wyjątkowa impreza w skali regionu i Polski. Nie często możemy zobaczyć tyle obliczy motoryzacji w jednym ...