bajla,zrobię zdjęcia tekstów i prześlę ci na maila, ale nie teraz,spalił mi się laptop kiedyś i możliwości mam ograniczone.Bardzo nie lubię jeśli ktoś zarzuca mi,ze mijam się z prawdą,jeśli nie ma racji,czasami zdarzy mi się coś przekręcić,lub pomylić ,teraz jestem już ostrożny
![Exclamation :!:]()
Seat Toledo jest klasyfikowany w klasie średniej,LEON nie jest niczym innym, jak TOLEDO w wersji hatchback.Skoro uczynienie hatchbacka z Sedana spycha go do klasy compact ,to automatycznie Octavia jako Golf Sedan jest windowana do klasy średniej.Różne źródła różnie klasyfikują LEONA,niektóre podają wprost klasa średnia TOLEDOII/LEON.Cytuję teraz tekst z Auto-Bilda,kropka w kropkę.Seat Toledo (także jego krótsza wersja LEON) ,auta o ponadprzeciętnej niezawodności,wyglądają atrakcyjnie, jakością wykończenie wnętrza bliżej mu do aut luksusowych niż do VW-genów.Wyposażenie seryjne zadowala nawet wybrednych użytkowników
Te auta pod względem kosztów utrzymania ,nie rujnują kieszeni nawet średnio zarabiających.Wysoko oceniony,tak samiutko jak AUDI A3
Ba,modele z końca produkcji nawet przewyższają jakością A3 produkowanego do 2003 r.A3I do modernizacji miało problemy z kiwającymi sie fotelami,szybko zużywał się mechanizm ich przesuwu.
[ Dodano: 18 Październik 2010, 09:58 ]AUDI A3 z 2003 r.to już inna para kaloszy
ale wcale nie deklasuje LEONA,cenowo może tak
Dlatego powtarzam,jeśli ktoś jeździ AUDI A3 i wydaje się mu ,że LEON jest przy nim paziem ,to się grubo myli.Nie kupiłbym w życiu A3,gdyby koszt zakupu miał dla mnie znaczenie a nie przywiązywałbym wagi do znaczka! Nie ma żadnych podstaw by tak naśmiewać się z SEATA.Koszty utrzymania też są ważne,tutaj SEAT pogrąża AUDI.Wybór należy do pytającego oczywiście.Klasyfikacja tych aut?! nawet Eksperci mają już z tym problemy