Seat Leon

09 Lut 2015, 12:46

Witam chciałbym was zapytać o opinie tego auta jak sie prowadzi , koszty eksploatacjii itp. Jutro jade na oględziny tego modelu co byście o nim powiedzieli ?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Samochód ma założoną instalacje gazową sekwencje co byście mogli powiedzieć czy ten samochód sobie dobrze radzi z ta instalcja ?
mangi
Nowicjusz

Prawo jazdy: 25 03 1994
Auto: obecnie nie mam

09 Lut 2015, 17:57

silnik daje sobie radę z LPG ale trzeba patrzeć czy uszczelka pod głowicą nie jest przepalona, bo jego głowica ma tendencję do przegrzewania
ogólnie ładnie wygląda
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

09 Lut 2015, 19:02

Jeżeli będziesz miał VIN, prześlij PW zobaczymy co powie historia auta o przebiegu.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

09 Lut 2015, 20:47

Przednia maska krzywo spasowana poza tym bardzo ładny i z dobrym motorkiem.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

09 Lut 2015, 21:04

To może oznaczać ze miał jakąś przygodę ? Jutro jeśli pojade to sie temu przyjże. Dzięki za informacje
mangi
Nowicjusz

09 Lut 2015, 21:08

No napewno coś sie tam działo.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczni rowerzyści
    Rower staje się coraz bardziej popularnym środkiem transportu, a rowerowe wycieczki ulubioną formą spędzania wolnego czasu. Nie brakuje również ludzi, którzy na rowerze realizują swoją sportową pasję. Tymczasem ...
    Ośmiokołowiec, bo cztery koła to za mało!
    Czy to nie przesada? Aktualne samochody koncepcyjne zasilane energią elektryczną mają po cztery koła. Eliica bo tak nazywa się ten pojazd ośmiokołowy różni się od nich diametralnie – jest duża ma 5100 mm długości, ...

09 Lut 2015, 21:18

Hmm tylko ciekawe co tam sie działo.. faktycznie jak sie przyjrzeć to delikatnie widać. Warto według Ciebie jechać oglądać, troche mam do niego.. tak po za tym ogólnie chyba wszystko wporządku..?
mangi
Nowicjusz

09 Lut 2015, 21:22

ja tam bym skoczył, bo mała naprawa przody nie powinna dyskwalifikować konkretnego egzemplarza
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

09 Lut 2015, 21:25

Mówiąc krzywo spasowana maska miałem na myśli maske wystającą troche poza błotnik (strona pasazera) od strony kierowcy jest równiutko (dokładnie zdjęcie numer 8 ).
Barol
Awatar użytkownika

09 Lut 2015, 21:31

Rozumiem, pewnie pojade jutro jeśli bede mial możliwość i powiem co i jak. Jeszcze jedno bo dzwoniłem wcześniej i pytałem co ewntualnie jest do naprawy powiedział ze świeci sie kontrolka abs'u co może być przyczyną i ewentualnie koszt naprawy ?
mangi
Nowicjusz

09 Lut 2015, 21:33

Najprawdopodobniej czujnik ABSu. Typowa usterka w tym modelu. Tanio do zrobienia
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika