Seat Tledo II skrzeczenie na gumach

30 Maj 2010, 17:26

Pare dni temu mechanik wymienial mi łaczniki stabilizatorow i gumy bo milem luzy na nich. i wczoraj wyjechalem z garazu i gdy wjade w jakas dziure to slychac skrzeczenie na gumie i to dosc glosno bardzo mnie to denerwuje jak jade i slysze ten dzwiek. POmyslalem zeby nasmarowac to troche olejem i troche poskutkowalo dzwiek jest juz slabszy ale co zrobic zeby pozbyc sie tego na zawsze?
WOJCIECH
Początkujący

Miejscowość: Kutno

30 Maj 2010, 20:33

Może się jeszcze spasuje. Ja bym poczekał z tydzień.
Poza tym jak się stresujesz,to powiedz o tym mechanikowi. Na pewno jeszcze będzie chciał obejrzec swoją robotę z kanału...
Pod domem : MEGANE IV 1,5 dci-110KM , MEGANE III 1,6-16V - 110KM lpg -jest paliwowa alternatywa bez elektryki.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

07 Cze 2010, 19:23

No mechanik stwierdził ze to wina gum i powiedział żeby kupić droższe, ale najpierw ma to przesmarować w środku i to może pomoże a jeśli nie to czeka mnie wymiana:(
WOJCIECH
Początkujący

Miejscowość: Kutno
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Tiguan GTE Active Concept
    Stany Zjednoczone są największym rynkiem SUV-ów na świecie. Auta te, odznaczające się wszechstronnym zastosowaniem, bardzo dobrze pasują do amerykańskiego stylu życia. Podczas North American International Auto Show ...
    Nagroda Auto Świat Moto Awards 2019 - Audi e-tron
    W drugiej edycji plebiscytu Moto Awards, zorganizowanego przez redakcję tygodnika "Auto Świat", Audi e-tron – w pełni elektryczny SUV spod znaku czterech pierścieni – zajął pierwsze miejsce w kategorii "Wyznaczają ...