Seat Toledo 2001 - nie wiem jak zaprogramowac kluczyk

03 Wrz 2007, 20:31

Czy ktos moze wie jak zaprogramowac kluczyk (pilot) po wymianie baterii?? sa teraz nowe, mala dioda wewnątrz zapala sie podczas wciskania przycisku zarowno zamykania jak i otwierania. wczesniej przed wymiana nie zapalala sie wiec wiem ze zrobilem dobrze ze wymienilem ale jak to zaprogramowac w seacie??
serafin02
Nowicjusz

• 07 Wrz 2007, 19:36

Witam mam ksiąszkę AUTODATA i tam jest napisane jak się to robi. Jak podasz mi e-mail to wyślę Ci zeskanowaną stronę.
    kopara
    Nowicjusz

08 Wrz 2007, 09:27

JA PROPONUJĘ MIMO WSZYSTKO PODJECHAĆ DO ASO SEAT. PRÓBY SAMODZIELNEGO KODOWANIA KLUCZYKÓW PRZY POMOCY AMATORSKICH METOD PRZY POMOCY AMATORSKICH NARZĘDZI/PORAD (NP. AUTODATA JAK WYŻEJ) MOGĄ SKOŃCZYĆ SIĘ CAŁKOWITĄ BLOKADĄ IMMOBILIZERA!!! I PROBLEM BĘDZIE DUŻO WIĘKSZY...
    pazdzioch1985
    Nowicjusz

Miejscowość: Bytom

08 Wrz 2007, 14:14

Kolego Paździoch - a jaki to jest problem,nawet dla amatora zaprogramować kluczyki do immo?W książce jest wszystko dokładnie napisane - krok po kroku.I jeżeli centralka jest sprawna,to zaprogramować kluczyki to pestka.
    Poza tym,chcę zwrócić uwagę,że kolega Paździoch,zamiast pomagać jak co naprawić,prawie wszystkich forumowiczów odsyła do serwisów.To forum nie służy temu,żeby pisać iz trzeba jechać do serwisu,tylko służy do pomocy przy usuwaniu usterek.Wszak po to to forum stworzono.Mam tylko nadzieję,że kolega Paździoch tylko ma takie pseudo,a w rzeczywistości nie jest takim prawdziwym Paździochem jak ten z serialu.Bo narazie tak z tego wynika.
    Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
    MotoAlbercik
    Moderator
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
    Miejscowość: Tychy
    Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
    Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
    Paliwo: Benzyna + LPG
    Typ: Terenowy
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2000

09 Wrz 2007, 10:35

Kolega "Albercik" niech się nie kieruje pseudonimami, bo "Albert" tez mi się dobrze nie kojarzy...
    pazdzioch1985
    Nowicjusz

Miejscowość: Bytom

16 Cze 2009, 22:43

Witam ja w sprawie tej AUTODATY. Rowniez posiadam ten problem z kodowaniem kluczyka. Prosilbym o ta ksiazke zeskanowana zeby miktos wyslal na e-maila. O to moj e-mail
    [email widoczny po zalogowaniu] Czekam na e-mail od Ciepie forumowiczu kopara[/b]
    maniek53
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
      Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
      Fiat Tipo - funkcjonalność, prostota i charakter
      Fiat Tipo kończy 30 lat, umocniony sukcesem w kluczowym segmencie C, w którym Fiat od zawsze był liderem, stanowi doskonałą odpowiedź na współczesne i przyszłe wyzwania rynku. Premiera Fiata Tipo miała miejsce ...

14 Paź 2016, 13:55

Witam ja wsprawie autodaty da rade? [email widoczny po zalogowaniu]
    flacha1982
    Obserwowany

Prawo jazdy: 09 08 1982
    Auto: toledo
    Silnik: 110
    Paliwo: Diesel
    Typ: Sedan/Limuzyna
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 2001