Witam! Mam taki problem w swoim Tolku, jakby to wyjaśnić, odcina prąd od lampek w podsufitce i w lampkach które są w drzwiach tak jakby są nie aktywne(jak otworzę drzwi lampki w podsufitce też nie reagują), pół problemu, ten prąd tak jakby jest dawany gdzie indziej bo, gdy odetnie go od tych wszystkich rzeczy, na desce rozdzielczej lekko jarzy się lampka od otwartego bagażnika, gdy włączę przyciskiem w tym momencie lampkę w podsufitce
kontrolka otwartego bagażnika świeci normalnym mocnym światłem tak jak przy otwartym bagażniku, nie wiem o co tu chodzi i dzieję się to w różnych momentach niezależnie od wszystkiego. Radio tak samo jest przekręcony kluczyk gra, wyciągnę kluczyk zapali się lampka w podsufitce i szybko włożę kluczyk to radio zapamiętało ustawienia, ale jeżeli wyciągnę kluczyk i lampka zgaśnie tak jakby prąd od radia zostaje odcinany i nie są podtrzymywane ustawienia(wiem bo mierzyłem miernikiem).Zamek w drzwiach kierowcy wymieniłem nic to nie pomogło.Podłączałem także moduł komfortu o takim samym numerze jak w moim Tolku i było to samo. Przepraszam jeżeli jest trochę namieszane, ale nie potrafię inaczej tego wytłumaczyć co się dzieje. Czekam na waszą pomoc, może wy coś poradzicie. Z góry dziękuję i pozdrawiam.