Seat Toledo II vs. Passat vs. Astra II mało awaryjne...

01 Lut 2008, 00:56

Jednak nie potrafie przekonać brata do Toledo... dlaczego? bo to seat - mówi:/ Chyba brak argumentów... Na Almerki też patrzyłem ale poczytałem że już 2002 r. bardzo intensywnie korozja zżera. Mam teraz okazje kupić z pewnej ręki (od koleżanki) Honde Civic 99r. hatchback 5D niestety benzyna 1.4, ale w 100% oryginalny przebieg tylko 60 tys.km, bezwypadkowy, garażowany, serw. w ASO (nawet zmiana opon:D), tylko, że autko z podstawowym wyposażeniem czyli nic nie ma no i cena 21 tys zł (co najmniej 2-3 tyś. drożej od cen giełdowych).
No ale w tym aucie nie widać tych pieniędzy, co innego takie Toledo czy Passat - klimatronik, elektryka itd.
Druga okazja to Opel Astra II (niestety kombi) ale 2004r. za 26 tys., sprowadzony i był bity lewy bok(wyremontowany).
Wybierając między passatem a toledo wolałbym seat wbrew woli rodzinki, z kolei w tej astrze kusi rocznik a w Hondzie stan i przebieg... mętlik w głowie...
glsite
Nowicjusz

01 Lut 2008, 16:41

no chyba musisz jeszcze troche poczekac :)
ja tez szukam dla siebie a4 i narazie nic ciekawego nie znalazlem :evil:
jak honda golas to mozesz na niej pozniej duzo stracic, a astra hmm... drogo jak na auto bite
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Golf Alltrack (2015)
    Volkswagen przedstawił nam nowy model Golfa w opcji terenowej, z dopiskiem Alltrack. Po wypuszczeniu na rynek Passata Alltrack, inżynierowie Volkswagena postanowili dalej iść w tym kierunku. Nowy Golf, wyglądający jak wyżej ...