czeslaw555 napisał(a):jakie auto taka cena
![Niegrzeczny :naughty:]()
No i tu się mylisz bo ceny nie są niskie bo ja w tej cenie mówię o roczniku 2010.
czeslaw555 napisał(a):Papek napisał(a):Tak jak napisałem szukam czegoś ciekawego jeśli chodzi o wygląd a nie takiego czegoś czego jest pełno na ulicach przedstawiciele firmowi itd.
Insignia ? a tym to kto jeździ ? tak samo jak Mondeem, tylko Jest o niebo lepszym autem
Tak wiem że isignią jeżdżą przedstawiciele handlowi i nawet policja tylko powiedzmy sobie szczerze jeśli chodzi o linie samochodu to jest na prawdę ładna, przynajmniej mi osobiście się podoba, bardziej niż mondeo.
Druga sprawa insignia będzie w tej kwocie dobrze wyposażona.
Panowie ja zapytałem czy ktoś mógłby napisać mi coś o silniku,skrzyni biegów a nie o swoich odczuciach jeśli chodzi o wygląd itd. bo gusta są różne.
Dodam tylko że isignią może i jeżdzą przedstawiciele ale praktycznie jak dzida wspomniał nie wiem skąd taki fenomen bo takie wyposażone samochody kosztowały koło 150tys w salonie, no ale wiadome że te z Polskiego salonu dla firm zazwyczaj są słabo wyposażone.
Ja podaje takie w miarę rozsądne propozycje, ale jeśli ciężko mi jest znaleść taki samochód jaki mi się podoba to decyduje się też na inne wybory.
Prosiłbym kogoś o jakąś radę na temat silnika, skrzyni bo póki co tylko dzida odpowiedział coś konkretnego na temat mojego pytania bo odpowiedzi typu ''kto tym jezdzi'' mi nie pomagają.
Wesołych Świąt
![Uśmiechnięty :)]()