Chyba skłaniam się ku Mazdzie 6. Na razie postanowiłem zaczekać jeszcze troszkę i dozbierać więcej pieniędzy. Jakieś ciekawe propozycje do 55000? Myślałem jeszcze o BMW Serii 3 F30
Ja bym się nie pchał w BMW w tym budżecie, auto bardzo drogie w utrzymaniu. Ciekawszy wybór to: Lexus IS250 Honda Accord VIII 2.4 Mazda 6 2.5 Suzuki Kizashi Volvo S60 2.0T
Szukałem Volvo S60 2.0 ale praktycznie wszystko 1.6 Wiele osób odradza mi znowu Mazde 6 z powodu korozji a ja nadal nie wiem ile w tym prawdy jest, a nie chce kupić samochodu za 55000 który w ciągu kilku lat się rozłoży. Accord podobno ma ten sam problem z korozją.
Na początek przejedź się zarówno Mazdą jak i Hondą i sprawdź czy to jest to. Jak już znajdziesz konkretny egzemplarz to oglądasz od spodu i jeśli nie ma tragedii to OBOWIĄZKOWO robisz zabezpieczenie antykorozyjne (w jakimś serwisie gdzie dają gwarancję, nie u pana Mietka w stodole).
Pięć gwiazdek dla Audi Q3 w testach zderzeniowych ANCAP Pięć gwiazdek dla Audi Q3 w australijskim rankingu wyników uzyskanych w testach zderzeniowych ANCAP. W testach przeprowadzonych przez australijską organizację badawczą Australian New Car Assessment Program (ANCAP), ...
Brak białych linii na jezdni - jak reagują kierowcy? Bardzo wielu kierowców nie stosuje się do obowiązujących limitów prędkości. Jak skłonić ich do ostrożniejszej jazdy w mieście? Można… usunąć białe linie oddzielające od siebie pasy ruchu na jezdni albo ...
Ceny części możesz sobie sprawdzić w każdej hurtowni. Volvo, Mazda czy Chąda to auta podobnej klasy i ceny części też są podobne. Nigdy też nie jest tak, że wszystkie części do auta x będą droższe niż do y. Noooo chyba, że różnica 30 złotych na amortyzatorze wymienianym co kilka lat robi Ci różnicę
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.