Sedan do 14 tys

27 Lis 2010, 17:36

Jasiek - chyba nie zrozumiałeś mojego posta. Akurat MB jest przykładem marki równoważnej BMW, także tej na myśli nie miałem. Co do kontroli trakcji to była już w E32, także gdzie tam do c140...

nitro - jak będę rozdawał to masz u mnie zaklepane pierwsze miejsce w kolejce. Nikogo nie nawracam, po prostu polecam coś nie bez powodu. kpw?
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
0

27 Lis 2010, 17:40

Weź pod uwagę, że Alfa Romeo BMW czy Mercedes produkują samochody z wyższej półki i dla bardziej wymagającyh klientów więc one muszą mieć te wszystkie nowinki techniczne wcześniej niż producenci tańszych/gorszych aut jak np. Honda.
Więc porównywanie Hondy z BMW trochę mija się z celem, nie ten target produktu.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
0

27 Lis 2010, 17:42

Kpw..... ale polecaj coś oprocz Bmw bo nie ma samych plusów jak każde auto! poprostu e36 nie jest dobrym autem miejskim corsa jest pewnie lepszym :razz: także rozpatrz też inne opcje niż Bmw można polecić lepsze auto do wyznaczonych celów
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd
0

27 Lis 2010, 17:43

No tak, ale właśnie mi zarzucono, że Skoda Octavia jest nowocześniejsza od E36, także jak śmiem porównywać... cóż poziom tego forum czasem sięga dna... A jeżeli chodzi o pionierstwo to BMW jako pierwsze wypuściło auto seryjne z turbodoładowaniem - BMW 2002 turbo.

nitro - polecam też inne auta niekiedy, czytaj inne tematy może. Np. poleciłem dzisiaj komuś MB.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0

27 Lis 2010, 17:46

Dobra panowie skończcie już bo się pozabijacie za chwilę,możemy tak gdybać cały czas, np. jak Audi wprowadziło Quattro a Citroen Hydrauliczne zawieszenia, a Nissan prawdziwe sportowe samochody z lat 90'siątych ... Dajcie sobie grabę na zgodę, dojdźcie do jakiegoś konsensusu i będzie dobrze. :mrgreen:
MordaS13

0

27 Lis 2010, 17:57

Jak dla mnie można zakończyć temat.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault 5 super production
    To jedyny egzemplarz Renault 5, który w pełni zasługuje na nazwę "super production". Opracowano go w 1987 roku do startu w wyścigach. Jest napędzany 4-cylindrowym turbodoładowanym silnikiem o mocy 370 koni. W latach ...

27 Lis 2010, 22:54

No tak, można, a za Twoje słownictwo i obrażanie kolego jiGsaw należy Ci się co najmniej warn.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
0

27 Lis 2010, 23:11

No tak, ale to nie ja to zacząłem, więc czemu do mnie pijesz?
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0

27 Lis 2010, 23:13

Bo bez obrazy, ale najwięcej zamętu wprowadzasz nie tylko w tym temacie ale ogólnie na forum. Już nawet gdzieś mam to wieczna zachwalanie BMW E36, które wyprzedza wszystko zarówno osiągami jak i wyposażeniem/konstrukcją.
Do tego obrażasz wyzywając od "idiotów, buraków" itd. Info do admina w Twojej sprawie już poszło. Żegnam.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
0

27 Lis 2010, 23:44

No i niech poszło. Jeżeli administratorowi zależy na poziomie merytorycznym tego forum to podejmie odpowiednie decyzje. Jeżeli natomiast tutaj zachwala się prowokacje i wyzwiska od osób, które nie mają racji no to trudno. Bo niestety taka prawda, mam rację i umiem to uzasadnić, więc niektórym żyłka poszła i zaczeli mnie wyzywać m.in. od wieśniaków/buraków, a że dłużny nie pozostałem to trudno.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0

28 Lis 2010, 00:20

Panowie - zamykam temat. Dlaczego - pisać chyba nie muszę.
Ostrzeżenia dlaczego się posypały - też chyba nikomu wyjaśniac nie muszę. A jeżeli tak, to proszę - bo tak uważam, że ci co je dostali na to zasługują. I nie interesuje mnie ich zdanie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
0