REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jiGsaw napisał(a):PS. Nie wiem skąd się biorą te kompleksty niektórych na punkcie BMW. Zgaduję, że sami chcieliście sobie kupić, ale stwierdziliście, że Was nie stać, więc kupiliście sobie jakiś zamiennik marzenia, wmówiliście, że jest lepszy od BMW, potem na przykładzie jakiegoś śmiesznego wyścigu stwierdziliście, że nawet szybsze, a BMW przecież dużo pali do tegono i teraz efekty widać na forum. Dajcie sobie spokój, kupcie zadbane BMW albo mniej zadbane, doprowadźcie do ładu, pojeździjcie i wtedy oceniajcie.
Kierunkowskaz napisał(a):Ty za to marzenia spełniłeśPrawda jest taka, że po przesiadce z Espero do E30 wydaje Ci się że masz samochód wysokiej klasy i każde BMW które jest od Twojego nowsze wydaje Ci się być ideałem. A prawda jest niestety inna
Nowe BMW to faktycznie bardzo dobre auta i czuć w nich to że są marką premium. Ale w 10-30 letnich? Czuć jedynie że poruszamy się starym, zdezelowanym wozem jakich pełno na ulicach. Jesteś chyba jedyną osobą na świecie która czuje w nich prestiż
Są setki o wiele lepszych wyborów kolego, może jak kiedyś będziesz miał okazję pojeździć czym dobrym to zmienisz zdanie
Jogi4x4 napisał(a):I zaraz przez jiGsaw'a wjedziemy że Merce są dla dziadków a mi się i tak podobają![]()
BMW naprawdę są fajne (miałem więc wiem), tylko niektórzy co szukają auta np. dop 10kzł myśli dlaczgo starsze BMW wolę młodszą Skodę czy inneg Pasata gejowoza...
@MordaS13 no i Patrol chociaż bez problemu zjedzie z szutrówki a nie jak X5, XC90 i inne SUVy... Masz tam ZD30 czy może swap jakiś typu 6.5V8 GM, A42 ?
Mało wiesz o mnie i o moich samochodach, o moim obecnym to już w ogóle. Twoja wiedza w zakresie motoryzacji jest bardzo uboga, co już wielokrotnie wykazałem na forum, także mało mnie interesuje opinia laika. ]
MordaS13 napisał(a):Longa Y61 ZD30, porobiony troszkę pod przeprawy, czekam właśnie na jakiś kontakt w sprawie niego. Jest jeden kupiec co wpłacił za niego zaliczkę, ale jestem po słowie z właścicielem i być może wpadnie w moje ręce, bo ten co wpłacił zaliczkę coś kręciNie chcę zapeszać ale bardzo mi to autko spasowało
Tylko szkoda że Audiczka na sprzedaż pójdzie.... Kurde tylko boję się tego silnika trochę ... jak w 2.5TDi nie oszczędzałem na naprawach i jeździłem jak chciałem, bez awarii to myślę że tutaj będzie tak samo
Oby..
hehe
barney napisał(a):Do szanownego szpeca M5, może nam wytłumaczysz dlaczego pożałuje jak kupi s40? chętnie wysłuchamy