REKLAMA
jiGsaw napisał(a):PS. Nie wiem skąd się biorą te kompleksty niektórych na punkcie BMW. Zgaduję, że sami chcieliście sobie kupić, ale stwierdziliście, że Was nie stać, więc kupiliście sobie jakiś zamiennik marzenia, wmówiliście, że jest lepszy od BMW, potem na przykładzie jakiegoś śmiesznego wyścigu stwierdziliście, że nawet szybsze, a BMW przecież dużo pali do tego no i teraz efekty widać na forum. Dajcie sobie spokój, kupcie zadbane BMW albo mniej zadbane, doprowadźcie do ładu, pojeździjcie i wtedy oceniajcie.
Taka już mają opinię przez niektórych kierowców i to cały czas widać... Dla mnie BMW (oprócz X5 którą chciałem kupić ale całe szczęście padło na Patrola ) nie istnieje, mam swoje powody. Hmmm cyt: "zamiennik marzenia"... dobre hehe uśmiałem się co nie miara. Jeżeli bym chciał to dawno bym miał jakąś Beemke w garażu. Jeżeli chodzi o jakieś smieszne wyścigi z zadbanymi BMW to miałem parę sprawdzeń na drodze z 1.8is , 2.0 2.8, 3.0d i paroma innymi, zdarzyły się też po drodze Audice i Meśki i wszystkim machałem PA PA O spalanie też mi nie chodzi, moje Nismo normalnie 15litrów je, na torze 25-28 litrów. Więc nie mów o jakiś kompleksach, bo stać mnie ale nie chcę mieć z marką nic wspólnego. Dawno nie spotkałem człowieka który nie potrafi wysłuchać innych, i cały czas będzie jedno powtarzał deska w deskę że BMW jest Master. Kurde chłopie, weź kurde kup sobie jakiegoś Meśka, Audi , Toyote sprawdź i pewnie zmienisz zdanie.
Blesss