Sedan do 14 tys

27 Lis 2010, 14:07

Kierunkowskaz - wyjdź po prostu i tyle, w każdym poście pokazujesz jak niska jest Twoja wiedza, w tym również to pokazałeś, jakbym chciał mieć E36 to bym miał. Jesteś dla mnie idiotą i tyle. Tak, zazdroszczę Ci passata. :lol:
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
0

27 Lis 2010, 14:13

jiGsaw napisał(a):Tak, zazdroszczę Ci passata.

Tak jak myślałem ;) Alfa i Omega się znalazła, nie jestem inżynierem samochodowym żeby wszystko wiedzieć, Ty też nie jesteś... To nie jest forum mechaników samochodowych także nie wiem o co Ci chodzi... Różnimy się tylko tym, że jeśli ja komuś dane auto polecam to tylko wtedy kiedy je kiedyś posiadałem lub używałem przez jakiś czas, a nie jakieś z dupy komentarze, że każde BMW jest najlepsze na świecie jak znasz je tylko z obrazów na allegro ;)
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)
0

27 Lis 2010, 14:19

Nigdzie nie pisałem, że każdem BMW jest najlepsze na świecie, masz jakieś urojenie, nie wiem czego się mnie czepiasz. Póki co to ja wykazałem, że Ty piszesz bzdety, a nie na odwrót. Jakby każdy pisał tylko na podstawie tego co sam miał to to forum możnaby zamknąć. Na autach w miarę się znam, na BMW całkiem nieźle, wiem w czym przewwższają inne marki, znam też ich słabości, wszystkiego nie wiem - to oczywiste, chcę pomagać ludziom, tylko jest na tym forum pewna grupa ludzi, którzy nie dość, że sami nie wiedzą o czym mówią to jeszcze wpieprzają się między wódkę, a zakąskę. Polecajcie co checie, ja polecam co chcę i nie piszcie głupot jak nie wiecie. Co do mojego E30 to pewnie nie wiesz ile kosztuje zakup auta w odpowiednim stanie i utrzymanie go w należytym, a za kilka lat to ten Twój passat będzie mniej wart od tego, także sobie daruj takie mądrości, bo miałem auta o wiele młodsze i jakoś mnie to nie pali, ni ziębi, co wypisujesz. To raczej świadczy tylko o Twoich kompleksach.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0

27 Lis 2010, 14:24

jiGsaw napisał(a):E30 to pewnie nie wiesz ile kosztuje zakup auta w odpowiednim stanie i utrzymanie go w należytym, a za kilka lat to ten Twój passat będzie mniej wart od tego

masa * cena złomu ;) No chyba że to byłby egzemplarz w stanie "1" to wtedy tak, ale wtedy byś nim nie jeździł tylko woził na lawecie na zloty ;) Za kilka lat? Myślę że jak za 2 lata będę sprzedawał to 60 łyknę na miękko, wątpię żeby nawet za 15 lat Twoje było warte więcej, bo nie wytrzyma próby czasu ;) Kompleksy? Radziłbym poczytać w słownik u co to słowo znaczy, bo nijak to ma się do mnie ;)
Kierunkowskaz
Zaawansowany

0

27 Lis 2010, 14:26

Myśl sobie co chcesz, jestem studentem dziennym jeszcze, nie mam stałej pracy, na auto zarobiłem jednak sam i sam je utrzymuję. W d... mam Twoje przemyślenia, założ własne forum gdzie rocznik samochodu będzie decydował o posiadanej wiedzy. Tyle w temacie.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0

27 Lis 2010, 14:30

Student dzienny i tyle samochodów przerobił? To wcześnie zacząłeś ;) Ciał ;)
Kierunkowskaz
Zaawansowany

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Lipcowe burze – uwaga na gwałtowne opady!
    Podczas burzy wielu kierowców najbardziej obawia się piorunów, ale skutkiem nawałnicy jest również zwiększone ryzyko poślizgu. Niebezpieczny jest zwłaszcza początek opadów, gdy woda łączy się z ...

27 Lis 2010, 14:32

Czasy się zmieniają. Szał ciał, świzd pizd.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0

27 Lis 2010, 14:34

Z swoim słownictwem jiGsaw to wracaj na forum BMW. Tu nie potrzebujemy takich ludzi.

Jest tu jakiś moderator czy admin? Jakiś ban by się przydał.

Kierunkowskaz... albo studia mu się przeciągneły parenaście latek ;-)
AreBie
Aktywny

Miejscowość: NML
0

27 Lis 2010, 14:37

Jeszcze przed chwilą chciałeś mi włuc. :sad:
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0

27 Lis 2010, 17:08

jiGsaw napisał(a):No to Twoje zdanie zachowaj dla siebie, bo wprowadzasz ludzi w błąd. Chłopie, masz tutaj 108 postów, więc jesteś, jak to sam o sobie piszesz "znikąd", poczytaj moje wszystkie wypowiedzi jak masz zamiar się udzielać na mój temat. Dyskusję z mojej strony uważam za zamkniętą.

Ale co tu mam czytać jak w każdym temacie e36 dlaczego?bo tak.... pierdolisz jedno i to samo pare osób też ma Ciebie dość niemam nic do Ciebie ani do Bmw ale jak pierdolisz do znudzenia o tych beemkach czlowiek pyta sie jakie sa plusy i minusy focusa a Ty piszesz focus to g...o kup e36 :razz: cały czas smucisz o beemkach nawet jak ktoś chce traktor Ty piszesz e36 is.... masz 2000 postów ale ile razy w nich uwzględniłes Bmw?? w każdym!! każdy był o beemkach ogarnij sie wkońcu bo ludzie może zadają pytania po to żeby coś sie dowiedziec a nie posluchać o tych gównianych beemkach
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd
0

27 Lis 2010, 17:11

Widzę, że czytujesz moje posty bardzo wybiórczo. Nawet inerpretujesz jak Ci wygodnie.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0

27 Lis 2010, 17:21

Cały czas o beemkach i tylko tyle utwierdzasz mnie w przkonaniu ze masz 14 lat albo Twoj mozg sie zatrzymał w tym wieku!! to jest forum gdzie ktoś może komuś doradzić jest tu pare osób którzy interesuja sie motoryzacją i maja pojecie a Ty cały czas o tych Bmw nie każdy chce bmw pyta sie o konkretne rzeczy a nie które bmw kupić porownujesz e36 do octavi passata to sa auta dekade nowoczesniejsze e36 mozna poronac do audi 80 vectry A mondeo mk1 a nie do octavi albo passata albo daj sobie siana z pisaniem albo zmien swoj styl wypowiedzi bo tymi beemkami zygac sie chce
nitro
Zaawansowany

0

27 Lis 2010, 17:24

Ja nie porównuję, bo nie ma co porównywać, to Ty porównujesz i to jest śmieszne tutaj. Jakbyś się znał na motoryzacji trochę to byś wiedział, że BMW wyprzedza takie marki jak Skoda/VW o kupę lat. Proponuję abyś poczytał np. w jakich latach BMW miało w swoich autach wtrysk wielopunktowy, niezależne zawieszenie z tyłu, mechanizmy takie jak poduszki powietrzne, abs czy kontrolę trakcji, zmienne fazy rozrządu itd. mógłbym tak wymieniać w nieskończoność. Następnie zobacz kiedy to wprowadzono w innych markach.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0

27 Lis 2010, 17:33

Dobra grochem o sciane widze :razz: dobra pisz dalej takie smutki nawrocisz wszystkich na beemki bedzie zajebiście rozdawaj jeszcze dresy na ulicy
nitro
Zaawansowany

0

27 Lis 2010, 17:34

Pierwsze auto z wtryskiem paliwa-Mercedes 300SL
Pierwsze auto z niezależnym wielowahaczowym zawieszeniem z tyłu- Mercedes W201
Pierwsze auto z airbagiem kierowcy- Mercedes W126
Pierwsze auto z ABS- Mercedes W116
Pierwsze auto z ESP- Mercedes C140
Pierwsze auto ze zmiennymi fazami rozrządu- Alfa Romeo Spider 2.0 veloce.
Chyba jednak złe przykłady podałeś.
BMW nie było w tych aspektach pierwsze a jako, że bezpośrednia konkurencja wprowadziła je wcześniej to też musiało w niedługim czasie to nadrobić by nie zostać w tyle.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
0