REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tu chyba najlepiej 2.5 V6 w automacie ale będzie ciężko znaleźć.Darkness napisał(a):Lexus IS250 - ale budżet chyba nie ten
On jest dosyć drogi w serwisowaniu ale jak byś trafił dobry egzemplarz to uważam że warto.Darkness napisał(a):Accord VIII - 2.0 B chyba to samo co wyżej a do tego rdza
No to jeżeli ci się nie znudziło to naprawdę fajna opcja.Darkness napisał(a):Dodam za miałem już kiedyś volvo S60 i było to wygodne auto którym najprzyjemniej mi się jeździło.
Darkness napisał(a):Mazdę 6 mam aktualnie na sprzedaż 2.0 benzynę spoko auto ale jakoś mi nie pasuje z tym silnikiem . Buda nie rdzewieje, podwozie troche nalotu łapie . Zastanawiam się nad silnikiem 2.5 czy jest dobry i czy warto znowu pchać się w Mazdę. A ten Avensis w sumie ładny. Jak tam jest z rdzą i niezawodnością Toyoty? I który silnik jest najmniej problematyczny?
Darkness napisał(a):No właśnie bardzo się zastanawiam nad mazdą z tym silnikiem 2.5. Ale w max wypasie.
Skóry
Bose
Itp.
Itd.
Kupić coś w miarę ok, zrobić konserwację podwozia i śmigać.
Darkness napisał(a):Więc zastanawiałem się nad 2.2 diesel ale nie wiem czy to dobry wybór.