Szukam następcy Saaba 9-3 II sedan. Najlepiej taki sam typ auta tylko coś nowszego.
Wymagania: - Nie chce czegoś bardzo długiego. Tak do 4,7 m będzie w porządku. - Automatyczna skrzynia biegów i skórzane fotele. - Fajnie by było jakby nie odbiegał jakoś bardzo jeśli chodzi o koszty utrzymania. W saabie na naprawy i serwis wydałem około 7k przez 7 lat. - Chciałbym też żeby był dobrze wyciszony i nie było głośno w środku przy 140-150km/h.
Zrobiłem nim 90000 km. Z poważniejszych napraw to regeneracja turbo, wymiana alternatora, wymiana klap wirowych, wymiana przegubów x3. Raz mi pasek klinowy pękł i rozwali rozrząd. Do tego sporadycznie problemy z elektroniką. I to tyle.
Lexus mi średnio leży ale W204 i S60 wyglądają spoko. Które silniki są warte uwagi?
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Renault EZ-FLEX - nowatorski eksperyment oparty na współpracy Dwanaście samochodów Renault EZ-FLEX zostanie udostępnionych różnym przedsiębiorcom, firmom dostawczym, urzędom miejskim i gminnym na terenie Europy. Zgodnie z planem eksperyment potrwa dwa lata. Samochód ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.