REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie byłbym tu taki pewienmarcinm80 napisał(a):Wydaje mi się ,że najbardziej komfortowy i niezawodny będzie Lexus.
marcinm80 napisał(a):Dzięki za odpowiedź. Twoja opinia na temat Lexusa to dla mnie spore zaskoczenie
marcinm80 napisał(a):Tak czy inaczej przeglądam oferty Accorda trafiłem na to ogłoszenie: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jeżeli chodzi o rdze to jest standard w tych autach?
marcinm80 napisał(a):Natomiast w Volvo jest opcja z silnikiem 3.2 243 KM. Warto się zainteresować czy zostać przy 2.5?
Ale to nie jest opinia tylko fakt, is to "zwykłe" auto segmentu d, takie jak bmw 3 czy jakieś a4. O ile z Accordem można jeszcze go porównywać (choć w accordzie więcej miejsca) tak do s80 nie ma podjazdu, volvo to poziom wyższego modelu lexa, gs.
Tak, rdzewieją.
2.5T będzie przyjemniej jechać i bardziej liniowo rozwijać moc, praktycznie z każdych obrotów będzie dobrze przyspieszać. Przy 3.2 będziesz miał charakterystykę typową dla wolnossaka, lepszy dźwięk i ze względu na prostotę konstrukcji prawdopodobnie troszkę niższe koszty serwisu (+ powinien mniej stracić na wartości jeśli bierzesz to pod uwagę)