Cześć jeszcze raz, wyszukałem kolejne oferty, przedstawię w kolejności od tej, która mnie najbardziej interesuje. Jeśli macie jakieś uwagi/spostrzeżenia to proszę o info:
1. Faworyt, Honda Accord VII - jedyny pewniak z tej listy (wg mnie) ale ponad 400km do przejechania w celu obejrzenia
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]2. Ford Mondeo - prosty, neutralny, nieekscytujący, ale solidny i najtańszy z podanych. Jedyny minus - z Niemiec "od pierwszego właściciela"
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]3. Mazda 6 wpadła mi w oko, niestety z Niemiec i lewy, tylny błotnik wygląda na wymieniany + ma otarcie na dole. Ogólnie auto wg. mnie po stłuczce (o ile drobna to nie mam z tym problemu)
[link do oferty na Olx wygasł]4. Citroen C5 - z Holandii, najciekawszy w środku, ale jak to jest z autami sprowadzanymi - kot w worku. Może być na 10 lat, a może się psuć po roku
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]5. Mazda 6 - znowu sprowadzana, po nalepce z tyłu mniemam, że z Niemiec. Ładna, ale kolejny kot w worku
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]6. Citroen C5 - 85 tysięcy
![Tak :yes:]()
- 10 latek z Niemiec "od pierwszego właściciela" Mam mieszane uczucia dlatego jest na samym końcu. Ewidentnie gość ściemnia z przebiegiem, do tego słaba jakość zdjęć, to jest raczej taki smaczek
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Pierwsze 4 mnie najbardziej interesują, ale nie mogę się zdecydować. Chcę wybrać 1-2 i je obejrzeć, wtedy zdecyduję.
Proszę o pomoc