REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
draper napisał(a):Zależy mi na tym, żebym mógł kilka lat pojeździć bez żadnych większych napraw, a pytanie czy auto z około 150k przebiegu mi to zapewni.
szybki napisał(a):draper napisał(a):Jeszcze do głowy przyszła mi Toyota Auris II Hybrid, raczej po lifcie. W internecie czytałem dobre opinie, pytanie czy mój budżet wystarczy.
Spokój użytkowania, nuda podczas jazdy
draper napisał(a):Nuda, dlatego że automatyczna skrzynia biegów, czy auto jest mało dynamiczne?
Rom33 napisał(a):draper napisał(a):Zależy mi na tym, żebym mógł kilka lat pojeździć bez żadnych większych napraw, a pytanie czy auto z około 150k przebiegu mi to zapewni.
W każdej marce miej na uwadze że po przebiegu 150kkm trzeba powoli przygotować się na wymianę rozrządu, wtrysków, rozrusznika, alternatora, turbo, dwumasy. To normalne sprawy eksploatacyjne które jednak do najtańszych nie należą. Budżet masz dobry na ciekawe S/V60. Widziałem dziś ładne S60 R-Design D4 190KM na sprzedaż, pisz na priv jeśli Cię zainteresowało.
draper napisał(a):Bardziej się skłaniam w kierunku V60, jestem w stanie zwiększyć budżet żeby kupić auto z mniejszym przebiegiem i młodsze (mam nadzieję, że domyślnie mniej awaryjne). Jak się mają ceny części zamiennych i ewentualnie co się może dziać w takim 5 letnim Volvo? Zainteresowała mnie np. taka oferta:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... 580c25890a