Sedan/limuzyna do 45 tyś zł

26 Lis 2009, 17:06

kuba999 napisał(a):
Kolo 40tys przed FL tak, po FL po nowym roku odrazu bym nie liczyl. Raczej blizej wakacji to powinno sie cos znalezc. No chyba, ze z gorszym silnikiem, bo ja mowie tylko o wersji 1.9 150KM

I według Ciebie te 150 konne są lepsze? Niby opla, a te 120 km fiata, ale słyszałem, ze te 150 konne są bardziej awaryjne. Chyba, że bierzesz pod uwagę dynamike...

1.9 i 120 i 150KM jest od Fiata. Awaryjne? Jedne z lepszych silnikow diesla na rynku.
Jak sie kupuje powypadkowe szroty to pozniej auta sa awaryjne i w srodku jest dyskoteka z elektronika. Silnik bardzo dynamiczny, spalanie ok jak na takie auto. Najbardziej awaryjne to jest kolo dwumasowe z tego samochodu (tez nie zawsze), ale na 120-150tys km wystarczy. Koszt wymiany cos ok. 1600zl, wiec jak sie rozlozy tansza jazde to tak strasznie to nie wychodzi.
Markowa odzież, pewne samochody
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

29 Lis 2009, 14:34

Mi sie wydaje, że Vectra będzie lepsza :smile: szczególnie pod względem silnikowym( bezawaryjność, dobra dynamika). Też agresywny wygląd samochodu przyciąga:P Tylko jeżeli Vectra to jakiś większy ten dieselek i w turbinie bo ona waży 2200 kg i np 1.9 na taką krowę to jest praktycznie martwy silnik. A jeśli chodzi o passata to odradzam bo każdy uzytkownik tego samochodu skarży sie na najpopularniejszą w tym aucie jednostke silnikową 2.0 TDi. :wink:
tomek 14306
Nowicjusz

Miejscowość: Radom
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault EZ-ULTIMO to samochód autonomiczny
    Warszawa posłużyła jako sceneria do dla filmu promocyjnego oraz realizacji sesji zdjęciowej najnowszego samochodu autonomicznego Renault EZ-ULTIMO, oficjalnie pokazanego po raz pierwszy na Salonie Samochodowym w Paryżu. W ...