REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kao napisał(a):CLS super silniki i duży ich wybór, można też dorwać wersję z pneumatyką co daje super komfort, w zasadzie cls nie ma typowych usterek ktore by go trapiły, wszystko raczej zależy od wieku i przebiegu, wygląd dla mnie bajeczka k
no pewnie, i dlatego mam Forda (tak, wiem, Ford jest amerykański)Kao napisał(a):Wszystko wskazuje ze bardziej Ty go masz a największy z Niemieckimi
oooo to nawet auto świat o tym pisze.... no widzisz czyli nie wymyśliłem sobie tego bo.... bo w sumie sam nie wiem po co miałbym to robić? Potwierdzam to ja ,szybki, autor i sam wyczytałeś w ''auto świat'' a Ty jesteś zamroczony fanatyzmem do marki i nie dostrzegasz tych złych stron, czy nie można powiedzieć sobie szczerze ''tak lexus ma tandetne wnętrze biorąc pod uwagę to ile kosztuje i z jakiego jest segmentu'' to jeszcze oczerniasz innych że rozpowiadają nieprawdę Ja nie neguje lexa bo zwyczajnie nie mam za często z nim do czynienia, mam okazję poużytkować i się doinformować to o tym mówię ale nie wypisuje bredni, jak miałem okazję pojezdzić ISem ze śmietnikiem pod maską to napisałem opinie o tym aucie moimi oczami ale u was czasami pisanie prawdy na temat tej marki skutkuje pianą na pysku. A jeszcze do tego toVogue napisał(a):Ze skrzypiącą deską się również nie spotkałem i Kao nie powielaj głupich mitów z gazetki "Auto-Świat"
no sory.....Vogue napisał(a):Jeżeli kupisz wersję z tradycyjnym zawieszeniem to koszt wymiany jak w przeciętnym kompakcie.