REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tomekdk napisał(a):No tak, ale w PL zaczynają się od 30k z przebiegiem 150 000 km?
Auta z silnikami powyżej 2.0 są szczególnie niebezpieczne, bo czy ktoś wyobraża sobie polskiego handlarza, który zapłaci legalnie i uczciwie ok. 5000zł akcyzy?
dandan86 napisał(a):Jeśli z Niemiec, to nie mam zamiaru korzystać z usług handlarza, tylko sam sprowadzić.
Ja nie pytałem o to, abyś się rozpisywał nt. tego, że w PL wszystko to wraki a z Niemiec to hoho drogie.. bo nie mam zamiaru kupować pierwszego z brzegu, tylko szukać do skutku, aż znajdę odpowiedni egzemplarz.
jakieś konkrety? sam jestem ciekawyOssy napisał(a):CLSa odpuść. Zamiast tego popatrz na C klasę W204 z 1.8K.
to ciekawe, że tak dobrze wypowiadasz się o legendarnym Airmaticu (chyba że jest inny niż w W220, to ok, zwracam honor), a przy bezproblemowym Hydractive III+ wieszasz psy, że olaboga jakie to zło i awaryjne (no fakt, czasami zaworek cieknie)...Kao napisał(a):co do zawiasu to pneumatuk nigdy nie był tani ale z tą wytrzymałością bym nie przesadzał