Gdzieś na forum jest wątek o Skodzie Superb. Myślę,że to konkretna propozycja,poczytaj sobie o tym samochodzie. Można kupic np 2 letniego z wysokim wyposażeniem i silnikiem diesla. Nie wiem czy akurat ten samochód ci się podoba,ale to mój typ.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] A6 z małym przebiegiem
I coś sporo tańszego:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 2 Włoszki
To z wloszek jeszcze cos komfortowego mozna polecic Lancie Thesis, jak dla mnie wnetrze powala: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Mozna poszukac jeszcze innych wersji i rocznikow ale ogolnie to jest mala dostepnosc tego modelu i jest bardzo zadko spotykany wiec napewno mozna zaszpanowac
Zdecydowanie polecam Audi A6 C6 w dieslu 3.0! ps.(nie warto brać z bajerami typu:elektryka foteli czy kierownicy za to lepiej z Bose albo jakiś S pakiet) ale to tylko moje odczucia!
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Sposoby na zmniejszenie kosztów ubezpieczenia samochodu Niestety koszty ubezpieczenia samochodu wciąż rosną. Zindywidualizowany sposób liczenia składki oraz zwiększające się sumy wypłaconych odszkodowań dają się we znaki właścicielom samochodów, nawet tym bezszkodowym. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.