Czego szukam - kompakt, rocznik od 2012. Rocznie około 25-30 tysięcy, z czego 90% to trasa. Co jest dla mnie najważniejsze - jak najniższe spalanie. Silnik w granicach 120 KM będzie dla mnie w pełni wystarczający.
Rozważałem jeszcze silniki benzynowe - ale tu jeśli chodzi o ekonomikę jazdy królują chyba TSI od VW, które z kolei chyba niespecjalnie dobrze prezentują się pod kątem wytrzymałości
Jakie są Wasze typy?
Ostatnio edytowany przez PiotrPiotr2, 07 Lut 2015, 14:07, edytowano w sumie 1 raz
Jasne - a więc czego oczekiwałabym w dalszej kolejności:
1. Przestronność wnętrza - zwłaszcza przód i bagażnik 2. W miarę dobry (jak na tę klasę) - zestaw audio 3. Auto kupowane na co najmniej 3-4 lata więc niska awaryjność
Bugatti T40 to już ponad 80-letni zabytek Przedwojenne Bugatti T40 Macieja Pedy. Samochody od zawsze zajmowały specjalne miejsce w sercach jego rodziny. W 1968 roku ojciec Macieja zakupił pierwsze auto zabytkowe – Studebakera, w którym zakochał się od ...
[2018] Peugeot 508 Peugeot pokazał swoje najnowsze dziecko - 508. Po bezpłciowym poprzedniku w końcu mamy dawkę zadziorności. Nie wiem jak Wam ale mi bardzo podoba się kokpit mimo, że nie jestem fanem dotykowych ekranów oraz piękny tył. ...
Kia jest na łańcuchu, a silnik 1,6CRDI to sprawdzona i bardzo udana jednostka jeśli nie najlepsza pod względem trwałości w tej kategorii pojemnościowej. Jak trafia na rynek to bardzo szybko znajduje właściciela, bo jest lepszy niż chwalony w Polsce 1,6TDI od VW
Tak na prawdę jedyną rzeczą, która wstrzymuje mnie od wyboru focusa mk3 jest blacha... Mk3 jest na rynku bodajżę od 2011, kojarzycie czy są już jakieś egzemplarze zaczynające rdzewieć?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.