Witam , po remoncie silnika było słychać metaliczny dźwięk z okolic koła zamochowego / sprzęgła , żadnych dolegliwośći , po 3 dniach postawiłem samochód pod blokiem auto odpaliło ale zgasło i już umarło . Czy traf w czujnik położenia wału korbowego jest słuszny ? pompe paliwa słychać i ani na gazie ani na lpg nie pali . Z góry dzięki za odpowiedzi
Problem faktycznie może leżeć po stronie czujnika położenia wału. Łatwo można to zdiagnozować sprawdzając czy podczas kręcenia rozrusznikiem na świecy pojawia się iskra. Zapraszamy serwis Auto-Conrad.
jednak to nie cpw na lpg ruszył , problem leży że pompa buczy a paliwo nie dochodzi , dla pewności dolałem 10 litrów bo jezdzilem na rezerwie , ale dalej ją słychać ale z węża nic.,,
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Podgrzewanie baterii w samochodzie elektrycznym do szybkiego ładowania Spotkałem się ostatnio z takim zagadnieniem podgrzewania baterii w samochodzie elektrycznym. Chodzi o to żeby wykorzystać pełną moc ładowania od razu po podłączeniu ładowarki temperatura baterii w samochodzie elektrycznym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.