Serwis opon

28 Lut 2010, 17:51

witam.Przestrzegam wszystkich przed serwisem opon G.K.L. Bytom w Bytomiu na Wrocławskiej 54d,.W kilku słowach- wyważanie kół to fikcja.koles nawet maszyny nie właczył tylko dal nowe odważniki,na dodatek złe. Drogo- 80 zeta plus próbował mi wciskać ze felge mam krzywą ikase wyciagnąć.na koniec dodam ze czuć go było dnim wcZorajszym...po prostu rozpacz...dajcie sobie z nimi spokój...
paloma
paloma87
Nowicjusz

Miejscowość: Ruda ślaska

02 Mar 2010, 13:16

\paloma ty posiadasz samochod? bo calibra i to 80 konna to nie samochod ,posiadasz 8 kol do wywazenia ? bo to jest kwota jaka sie placi za usluge ,a w rudzie slaskiej to cie juz nie wpuszczaja do serwisow ,ze musisz jechac do bytomia na wywazenie ,a jak maszyny nie wlaczyl to jak ci wciskal ze jest krzywa felga porazka kolo ,ze pozwola takim pajaca sie rozpisywac na tego typu forum!,co nie posiadaja samochodu nie pytajac juz o prawojazdy
armored
Nowicjusz

Miejscowość: bytom

02 Mar 2010, 22:03

od pajaców to se wyzywaj w rodzinie.a samochód jaki mam wpisany na forum to moja sprawa!Jest wolność słowa i moge sobie pisac co chce!!!!Prawde TEŻ.a moi znajomi z uczelni na pewno do was nie przyjadą na serwis,którego jak mniemam jestes pracownikiem.

[ Dodano: Pią Mar 26, 2010 22:04 ]
Nieuczciwy serwis oponGość: asfalt 2010-03-26 odpowiedz usuń
W związku z notorycznie powtarzającymi się przypadkami nie wypłacania pracownikom należnych wynagrodzeń i stosowaniem mobbingu przez właścicieli Serwisu Ogumienia i Mechaniki Samochodowej G.K.L. Bytom – lokalizacja:41-902 Bytom,ul.wrocławska 54 d- zwracamy sie z apelem o nie korzystanie z usług tej nieuczciwej firmy.

Byli pracownicy

-

[ Dodano: Pią Mar 26, 2010 22:05 ]
Nieuczciwy serwis oponGość: asfalt 2010-03-26 odpowiedz usuń
W związku z notorycznie powtarzającymi się przypadkami nie wypłacania pracownikom należnych wynagrodzeń i stosowaniem mobbingu przez właścicieli Serwisu Ogumienia i Mechaniki Samochodowej G.K.L. Bytom – lokalizacja:41-902 Bytom,ul.wrocławska 54 d- zwracamy sie z apelem o nie korzystanie z usług tej nieuczciwej firmy.

Byli pracownicy

-

[ Dodano: Pią Mar 26, 2010 22:08 ]
TAK PISZĄ O TYM SERWISIE NA OPONEO. JALI PAN ,TAKI KRAM!
paloma
paloma87
Nowicjusz

Miejscowość: Ruda ślaska

15 Maj 2010, 22:46

co nie posiadaja samochodu nie pytajac juz o prawojazdy[/quote]
Buhahahaha no no Panie Lipka!To raczej Pan Kluczewski nie ma prawka a dalej jezdzi swoim merolem hahahaha Wszyscy jestescie zakompleksieni!Z Toba na czele!buuuhahahah
Mathilda2010
Nowicjusz

Miejscowość: z nikąd
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auto Bartosza Ostałowskiego w płomieniach!
    Bartosz Ostałowski jest wyjątkowym drifterem. Jako pierwszy Polak gościł w kultowym programie The Grand Tour. Ponadto, jest jedynym na świecie posiadaczem zawodowej licencji FIA, mimo że auto prowadzi bez użycia rąk. Poprzez ...