Signum 1.8 czy ktoś posiada ? Gaz

24 Lip 2010, 11:43

Witam chcę kupić Signum, przeszedłem do niej chąc kupić vectrę C. tylko benzyna ( ok.10 tyś rocznie ) Chce w przyszłości zagazować autko. Czy ktoś ma Signum 1,8 ?? proszę o opinie porady ect. Aha ile ma faktycznie miejsc Signum ? 4 czy 5 ? bo tam na środku stoi ta lodóweczka czy coś .

[ Dodano: 25 Lipiec 2010, 21:59 ]
ja wiem, ze Signum nie ma na ulicach tyle co Volkswagen czy corolli ale żeby nie trafić na forum na osobę która coś wie o Signum ? :)
pigmalion
Nowicjusz

Miejscowość: Gliwice

18 Sie 2010, 02:16

10 tysięcy rocznie i inwestować ok 3tysięcy złotych na instalację LPG? Chłopie ! Zwróci Ci się dopiero po kilku latach.

Silnik 1.8 bardzo rzadko występował w Signum. Bardziej celował bym w 2.0 Turbo, lub idąc za głosem rozsądku/ekonomi 2.2.

Ewentualnie jeżeli pozwalają fundusze to 1.9 Cdti...
jacek04
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kłodzko

07 Lis 2010, 14:14

pigmalion napisał(a): Aha ile ma faktycznie miejsc Signum ? 4 czy 5 ? bo tam na środku stoi ta lodóweczka czy coś .

Lodówka jest na środku, ale nie we wszystkich wersjach. Jeżeli chcesz to lodówkę sobie zostawiasz (o ile wcześniej kupiłeś taki egzemplarz z tym wyposażeniem) a jak nie to w każdej chwili wymontowujesz - ok. 10-15 minut i gotowe ;) O to się nie masz co martwić.

Nie wolałbyś Vectry C Caravan? Większa jest ;))
Amcia
Nowicjusz

Miejscowość: Rzeszów

07 Lis 2010, 15:37

tu jest link do obliczenia oplacalnosci LPG ,zwraca sie po kilkunastu miesiacach
:lol:
kalkulator-lpg
dalton ,nie mylic z daltonizmem:)
dalton
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wodzislaw Śl
Auto: Audi a4
Silnik: 2.0 bp+ lpg 131 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna