Silniczek regulacji Foteli do Peugota RCZ

02 Wrz 2022, 16:45

Witam
Mam oferte kupna RCZ i nie działa w nim sterowanie elektryczne fotelem pasażera. Sprawdzałem wstepnie ale nie mogę znaleźć silniczka fotela dla tego modelu w internecie. Gdzie mam ewentualnie najlepiej szukać? i czy rzeczywiście jest taki problem z częściami do tego auta? bo auto jest dość małopolularne i czy może będzie przykładowo pasował silniczek od peugota 308 bo to są auta pokrewne a gdzieś rzucił mi się w oczy że akurat do 308 taki silniczek był. Bo niechce żeby był potem problem zeby taką błahostke z powodu niedostępnej czesci naprawic i się okaże że cały fotel będzie trzeba kupić. Proszę o porady
Horatio94
Obserwowany

05 Wrz 2022, 06:38

Myślę że część jest stosowana w wielu modelach no ale to trzeba by było mieć numer części.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

VII edycja Summer Cars Party 2013
    7-8 września odbędzie się kolejna siódma już edycja największego show motoryzacyjno- muzycznego w Polsce. Niesamowita liczba fanów SCP, która w 2012 roku sparaliżowała na wiele godzin ruch w Katowicach ...
    Auto Moto Show - Skaryszew 2012 / relacja
    W niedzielę 03 czerwca byliśmy świadkami niesamowicie gorącego i pełnego wysokiego ciśnienia dźwięku weekendu w Skaryszewie. Już od wczesnych godzin na terenie Hotelu Cyganeria zjeżdżali się będą Miłośnicy tuningu, car audio ...