REKLAMA
Witam. Jestem tutaj nowy na forum no i to mój pierwszy post. Jestem osobą dość zmotoryzowaną ale bardziej siedzę w motocyklach niż samochodach. Z motocyklami na razie przystopowałem i muszę dosłownie stworzyć sobie jakieś autko. Na razie mam takie plany ale na początek już będę brać się do roboty, ale przed tym chciałem się poradzić a może i czegoś dowiedzieć. A więc...
Potrzebuję stworzyć samochód, może on być w stanie średnim albo gorzej jeśli chodzi o wygląd wizualny bo tym już sam się bym zajął. Najważniejsza dla mnie jest bezawaryjność, w miarę niskie spalanie no i musi być w benzynie. Gazu nie zakładałbym ale musi być benzynka. Głównie na oku mam sporą okazję kupić Nissan Silvia S15 w której praktycznie są tylko koła i buda - silnika nie ma. Całość za bezcen a potrzebuję tylko włożyć silnik i resztę żeby wszystko grało jak należy.
Co byście poradzili w miarę niskich cenach ? Jestem skłony kupić nawet nowe wszystkie części tylko najważniejsza jest dla mnie bezawaryjność no i spalanie w miarę niskie żeby tej 10 nie przekraczało w mieście no i najlepiej benzyniak.
A może jakiś cały samochód już z silnikiem do małych poprawek ?
Koszty w jakich chciałbym się zmieścić kompletnie na całe autko to jakieś 10 000 PLN.
Pozdrawiam i czekam na konkretne odpowiedzi.