witam posiadam bmw316 w czasie jazdy przy rozgrzanym silniku z nagrzewnicy zaczeło lecieć zimne powietrze i zagotowało mi wpde i teraz przy każdym odpaleniu z nagrzewnicy leci zimne powietrze i automatycznie gotuje się woda. wymontowałem termostat i dalej to samo się dzieje co mam zrobić
nawet jeżeli padła pompka to i tak chłodnica będzie zimna (niedrożna również), pompka po zatarciu stawia opór większy i na biegu jałowym (wolnych obrotach) było by to odczuwalne po pracy silnika, a poza tym przeważnie lubi cieknąć w takim wypadku koło tej pompy
No tak zależy co miał na myśli "automatycznie gotuje"? fakt jeżeli zaraz po odpaleniu woda w zbiorniczku "gotuje", to prawdopodobnie uszczelka, a łopatki od pompy wodnej to nie turbo i nie topią się, ani nie rozsypują
Ekologiczny samochód – to może się opłacić Chociaż zanieczyszczenie środowiska to problem, z którym borykamy się już od lat, obecnie coraz więcej ludzi, firm i władz publicznych stara się coś z tym zrobić. Świadomość ekologiczna rośnie, a to jeden z głównych ...
Lexus LS 500h - luksusowa limuzyna Najnowsza luksusowa limuzyna Lexus LS 500h jest już w Polsce. Pierwszy pokaz tego modelu odbył się 2 sierpnia 2017 roku w Sali Koncertowej w Szczecinie. W ciągu najbliższego miesiąca samochód zostanie zaprezentowany ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.