Witam. Chciałem zaczerpnąć fachowej rady co do jednego z mocowań poduszki silnika.
Mam kilka pytań co do tego mocowania.
Czy ten element powinien mieć jakieś luzy, czy też mocowany jest na sztywno? I czy ten element jest wymienialny, czy jest na stałe z silnikiem? A i w razie wymiany bądź naprawy konieczne jest wyjmowanie silnika? Jeśli nie to którędy będę maił najprostszy dostęp do tego mocowania?
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
[ Dodano: 6 Wrzesień 2010, 14:01 ] Czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć na moje pytania?
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Niewyspany kierowca nawet 15 razy bardziej niebezpieczny W przypadku osoby, która w ciągu ostatniej doby przespała mniej niż 4 godziny, ryzyko spowodowania wypadku drogowego jest aż 15 razy większe niż u osób, które spały przez zalecane 7-9 godzin. Z badań ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.