REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Czyli mam to rozumieć że sam tego nie naprawiasz a jeno kolega mechanik diagnozuje i wymienia Ci części ?Lukasz41 napisał(a): Za każdym razem komputer podpinam u kolegi z Q serwis Zmieniacze.
Też tak kiedyś robiłem ale to na nic się zdało . Bo tak, u kolegi odczytałem błąd i zrobiłem czy tam wymieniłem coś tam , tam według błędu ale trzeba było go skasować i ponownie sprawdzić czy znowu się nie pojawi . Błędne koło . Myślę że dla Ciebie najlepszym rozwiązaniem będzie oddanie auta do kogoś co je naprawi . Na razie wydałeś na cząstki trochę kasy i nic z tego nie wynika.Lukasz41 napisał(a):Wymiemiam sam co potrafię. Ale u kolegi podpinam kompa
Jednak nic nam to nie da . Jak wcześniej pisałem oddaj to do kogoś kto to naprawi . Jeżdzisz na komputer do kolegi . Nie jesteś w stanie odpowiedzieć na bardziej szczegółowe pytania odnośnie parametrów bieżących . itd....itd...Lukasz41 napisał(a):Kod silnika to AQY
Po prostu trzeba szerzej otworzyć portfel , zapłacić / wymagać . Lub samemu zostać specjalistąLukasz41 napisał(a):Po prostu szukam pomocy wszędzie.