REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Wstydź się! Kierujący pojazdem wyprzedzanym nie ma prawa przyspieszać! A jeśli wymaga tego sytuacja ma OBOWIĄZEK zwolnić! Gdybyś zaczął przyspieszać (będąc wyprzedzanym) obok mnie - gwarantuję Ci, że lecisz do rowu! I to jest Twoja wina i Ty pokrywasz ze swojego OC moje zdrapki na blacharce.endrju napisał(a):(...) znowu mnie wyprzedzał i jak zobaczyłem go w lusterku to przyspieszyłem...
A skąd wiesz jaki jest poziom tego kierowcy, jeśli nie wiesz dlaczego pracuje tutaj, a nie gdzie indziej?stasiów napisał(a):(...) Jak marny musi być poziom kierowcy, który jest do tego zmuszany ...
A pewny jesteś, że poboczem nie jechał rowerzysta, którego musiał ominąć?Naitsabe napisał(a):(...) Jest tam taka długa prosta droga maksymalnie można jechać 90km/h Idiota tirem jechał jakieś ok 80% z naprzeciwka ani jednego samochodu, tak samo z tyłu a że się śpieszyłem zacząłem wyprzedzać. W połowie nagle skręcił w moją stronę i mało nie strącił z drogi, przez spory kawałek przejechałem po trawie...
A masz zestaw HF? Bo jeśli nie, to Ty też powinieneś dostać "działe"...Naitsabe napisał(a):(...) warto czasami sięgnąć po telefon...
A byłeś kiedyś PH? Jeździłeś służbówką? Podpisywałeś aneks o odpowiedzialności majątkowej za mienie powierzone?...jwlalek napisał(a):DJTOMIX napisał o przedstawicielach handlowych, którzy mają do dyspozycji służbowe auta. W większości przypadków wciskają gaz do dechy, zawsze im się spieszy. Według mnie są to cwaniaczki przeważnie w służbówkach na warszawskich numerach, oni nie płacą za paliwo więc rura, a jak coś nawet uszkodzą to firma naprawi...
Świętoszek?jwlalek napisał(a):(...) W kierowcach w dużych ciężarówkach denerwuje mnie za szybka prędkość do tej, jaka jest na danym odcinku drogi.
MotoAlbercik napisał(a):Forup,muszę się w kilku sprawach z tobą niezgodzić.
1.Post Endrju - napisał on,że jak zobaczył kierowcę tira,który łamał przepisy o prędkości i wyprzedzał kogo popadło,to przyspieszył,żeby ten go nie wyprzedził.A on również przśpieszył i wyprzedzał na skrzyżowaniu i na przejściu.Moim zdaniem nie zrozumiałeś tego postu.Endrju przyśpieszył nie podczas wyprzedzania go przez kierowcę tira,tylko jak ten tir był jeszcze za nim.A że zbliżali się obaj do skrzyzowania,to kierowca tira miał obowiązek jechać za nim,a nie brać się do wyprzedzania.Czyż nie?