Skoda Fabia co sadzicie?

22 Sie 2007, 18:55

autka moze i ciekawe ale zawsze cos nie pasuje ... a to cena jest zbyt duza , albo za daelko autko sie znajduje , albo wyposazenie kiepskie ... a nie chce jechac taki kawał drogi zeby sie okazalo ze bedzie nieodpowiedni ... sama juz nie wiem ... szukam w kuj pom , wielkop ...
edytawhiti
Nowicjusz

22 Sie 2007, 19:10

Kupowanie odpowiedniego auta nie zawsze jest proste. W tych województwach ciężko jest szukać. To nie zależy daleko czy niedaleko znajduje się auto. Najważniejsze, żeby auto było odpowiednie. Zdarza się trafić na złe auto albo dobre. :roll:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

22 Sie 2007, 19:15

a co myslicie o tym [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
edytawhiti
Nowicjusz

22 Sie 2007, 19:30

odwoluje akcje z peugeotem , bo zauwazylam ze autko jest uszkodzone ... niestety :( odnosnie zakupu autka widze wlasnie ze nie latwe zadanie ... a spieszyc tez nie mozna sie bo bedziemy zalowac ... jednak jestem za tym by autko bylo blisko domciu bo jak wiadomo nie bede na prozno jezdzic nie wiadomo ile km zeby ogladac i sie zdziwic ... taka jest prawda ... kazdy kto mi mowi to suzkac blisko domu ...
edytawhiti
Nowicjusz

24 Sie 2007, 14:28

prosze o skonsultowanie ze mna tego oto autka :)

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
edytawhiti
Nowicjusz

24 Sie 2007, 17:56

Edytawhiti: Jaki silnik chcesz benzynowy czy diesel? Oferta tego auta jest OK 8) Zobaczyłem inne oferty i tam jest wiele aut za ok. 20 tys. zł. a ta cena może być okazyjna. Nie wszystkie ogłoszenia są wiarygodne i prawdomówne.

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak zbudować profesjonalny samochód driftingowy?
    Przedprodukcyjna Toyota GR Supra z silnikiem 2JZ, kompaktowa Corolla Hatchback czy bulwarowy roadster Opel GT - liberalne regulaminy techniczne w świecie driftu sprawiają, że inżynierowie mogą stworzyć naprawdę niesamowite ...

24 Sie 2007, 19:30

wole disel , jednak moze zdecyduje sie ostatecznie na paliwo z mysla przerobienia na gaz ... sama juz nie wiem ... zdaje sobie sprawe ze nie wszystkie ogloszenia sa wiarygodne ... nigdy nie bede wiedziec jak nie sprawdze ... czy to jakas sugestia z Twojej strony ?
edytawhiti
Nowicjusz

27 Sie 2007, 14:13

prosze o ocene tego autka :) bardoz zalezy mi na szybkiej odpowiedzi :p

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

autko jest w gazie 1 rok czasu ... reszta w opisie ;)
edytawhiti
Nowicjusz

27 Sie 2007, 16:54

:D Mogę polecić 3P: pojedź, pooglądaj, potarguj...reszta w opisie.
...czy wypada tak napadać...?
kardio
Początkujący

Miejscowość: Chrobrego.