REKLAMA
Tym pokazałeś że nie masz wiedzy... To raz.Typhoon napisał(a):Francuska myśl techniczna jest przede wszystkim awaryjna
Piszesz o Clio a była mowa o Megane...Typhoon napisał(a):Clio podobno słynie z niewielkich kosztów eksploatacji,
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Piszę o TSI, więc chyba wiadomo w jakich autach montowano te silniki... A nie zaprzeczysz żę to jest niemiecki szmelc. Jeżeli masz jakieś problemy z czytaniem albo rozumieniem to powiedz wtedy dopiszę w jakich autach występują silniki TSI. Nie ma problemu.Typhoon napisał(a):Po trzecie: Dałeś popis też w swojej wypowiedz: "jak mu sie wysypie tsi czy inny niemiecki szmelc". Czyli według Ciebie w Mondeo są silniki TSI? Haha padłem, rozumiem, że Twoje Mondeo i drugie wpisane auto to może szmelc? Dobry deal!
Dwa temat jest o autach nowych. Astre mam z 04r a Mondeo z 99 więc po co ładujesz moje auta do tego tematu?
Nie znasz tematu, jesteś nowy więc radzę się powstrzymać zanim coś napiszesz... W zasadzie nie muszę się tłumaczyć o "dym" z postami ale posty które zostały usunięte napisał forumowy troll który wyleciał już na stałe.Typhoon napisał(a):czy to Twój styl, bo widzę, że w tym wątku już był dym z postami...
Auto bez porównania lepsze niż Fabia (segment C). Będzie to skutkowało tym że na rynku wtórnym za X lat weźmiecie za to więcej niż za Fabie która będzie miala zapewne ze 2 raz wymieniany silnik Więc 1 - sprawdzona technologia, która będzie poszukiwana na rynku, dobre silniki pod LPG. 2- aut większe, dużo wygodniejsze, lepiej wykonane bo Fabia nigdy nie słynęła z jakości wnętrz.kamil8810 napisał(a):Będę chciał rozważyć i tę propozycję bo nie obraziłby się pewnie nikt w rodzinie jak by się udało znaleźć większe auto niż Fabia w atrakcyjnej cenie.