Skoda Fabia RS Produkowany od 2003 r. do 2007 r. (I) i od 2007 r. (II) Wymiary (I): dł. 3970 mm, szer. 1646 mm, wys. 1436 mm, Wymiary (II): dł. 3992 mm, szer. 1642 mm, wys. 1498 mm,
Wersje silnikowe - 1.4 TSI RS 180 KM; prędkość max. 225 km/h, przyspieszenie 7.3 s do 100 km/h - 1.9 TDI RS 130 KM; prędkość max. 206 km/h, przyspieszenie 8.5 s do 100 km/h
Opis szczegółowy No i witamy kolejnego małego hot-hatcha- Skodę Fabia vRS. Czeska firma udowodniła, że potrafi robić nie tylko oszczędne, praktyczne i nudne samochody dla mas, ale także niszowe, podrasowane wersje zwykłych aut. To prawda, kiedy ktoś cię spyta czym jeździsz, a ty odpowiesz, że Skodą, to zanim zdążysz wytłumaczyć, że to wersja RS usłyszysz głośne ziewnięcie. VRS to przyjemność tylko dla ciebie, w sam raz dla ludzi nielubiących szpanu. Chociaż, czy ja wiem ? Fabia w tej wersji wygląda naprawdę dynamicznie. Ciekawosta: można kupić wersje kombi. Ceny: I od 15 000, II około 60 000 lub 87 000 za nową.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
BMW Night Vision - dynamiczne oświetlenie punktowe BMW Night Vision, system wspomagania kierowcy z programu BMW ConnectedDrive znacząco przyczynia się do zmniejszenia ryzyka wypadku w czasie jazdy po zmroku. Dzięki dynamicznemu oświetleniu punktowemu (BMW Dynamic Light Spot), ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.