Volkswagen Beetle Produkowany od 2010 r. Wymiary: dł. 4278 mm, szer. 1808 mm, wys. 1486 mm Masa: od 1274 kg
Wersje silnikowe - 1.2 TSi 105 KM - 1.4 TSi 160 KM - 2.0 TSi 200 KM - 2.0 TSi 210 KM - 2.5 TSi 170 KM - 1.6 TDI 105 KM - 2.0 TDI 140 KM
Opis szczegółowy To już trzecia generacja kultowego Garbusa- auta, które zmieniło motoryzację. Choć na pierwszy rzut oka Beetle jest identyczny ze swym poprzednikiem New Beetle, to zmieniło się przede wszystkim wnętrze, gama silnikowa i klosze reflektorów. VW zdecydował się wprowadzić też na rynek limitowaną do 3500 sztuk wersję GSR (Gelb-Schwarzer Racer). Ceny samochodu wahają się pomiędzy 73 a 150 000 zł za nowe auto, natomiast egzemplarz używany uszczupli nasz portfel o 60 000 zł.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Jak kierowcy mogą zabezpieczyć się przed wirusem? Zagrożenie koronawirusem sprawia, że chętniej przesiadamy się do samochodów, unikając skupisk ludzi np. w komunikacji miejskiej. Własny samochód to teraz faktycznie najbezpieczniejszy środek transportu, pod ...
witam Mam problem z szybami w tym aucie nie domykają się .Jak otworzę auto szyby lekko opadają i po wejściu do auta i zamknięciu drzwi powinny się podnieść, ale nie robią tego -jak jestem w aucie zamykam je przyciskami. Po wyjściu z auta szyby oczywiście lekko opadną, natomiast po zamknięciu drzwi i zamknięciu auta pilotem powinny się domknąć czego nie robią.Może ktoś miał już taki problem i poinstruuje mnie od czego zacząć aby zdiagnozować usterkę?Z góry dziękuję za pomoc.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.