Skoda felicia 1,3 mpi gaz.

28 Kwi 2010, 21:07

Witam! Mam problem ze skodą felicią 1,3 mpi w gazie. Otóż przy prędkościach takich jak 80km/h na 4 biegu lub przy 100km/h na piątce samochód dziwnie drży, po czym następuje strzał,(przypomina to huk gwałtownie zasysanego powietrza). W czym może tkwić problem i jak można go rozwiązać. Nie jestem jakimś wariatem drogowym który chce wycisnąć z samochodu jakieś wielkie prędkości ale niekiedy trzeba jechać płynnie z prędkościami bliskimi 100, a teraz nie mogę przekroczyć 80 km/h.
Ostatnio edytowany przez roberciak, 29 Kwi 2010, 08:08, edytowano w sumie 1 raz
roberciak
roberciak
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • 29 Kwi 2010, 17:21

mi tez przy 60km/h w conquecento drzy ale to chyba z tego ze za duzy bieg a mała predkosc
    a jak wezme puszcze do 80 na tej trójce i potem czwórke to juz jest zawsze ok
    spróbuj go puścić na obrotach poprzednigo biegu i wtedy napisz co i jak
    seba123456789-1
    Aktywny

Miejscowość: bydgoszcz
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auta do driftu za rozsądne pieniądze – które wybrać?
      Z czasem czy innymi kierowcami możemy ścigać się praktycznie każdym samochodem. Ale kiedy chodzi o drift, to bez napędu na tył i odpowiedniej mocy nawet nie ma co stawać na torze. Popularność jazdy bokiem w Polsce stale rośnie, ...
      Mazda CX-5, nowa generacja modelu
      W środę czyli w przeddzień salonu w Los Angeles, Mazda zaprezentowała zupełnie nową generację modelu CX-5. Ten kompaktowy SUV w 2012 roku dał początek nowej, wielokrotnie nagradzanej gamie modelowej marki, wykorzystującej ...