Skoda Felicia Power ;)

09 Sie 2011, 01:32

Chcialem sie pochwalic swoja salonowa Felicia 1.6 ;D

a pochwalic bo tym niepozornym autkiem objechalem ponad 200 konne scorpio np :D

jakies video tez chetnie zarzuce :)

2 lata temu niby maly przebieg itp itd :D

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

wynik do 100km/h zadawalajacy szczegolie ze ksiazka wycenia skode na bodajze 13sec czy tam 12 ;)

video z tego roku przebieg juz kolo 250k :D troche katowania jej nie zaszkodzi :) szczegolnie ze silnik ak yl tak i jest w perfekcyjnej kondycji, nie liczac chmurek zostawianych za autem :D no i zle wsadzonego rozrzadu :( to zima bodajze byla :)

tu troszke dluzszy filmik jak na 0-100 jestem zadowolony szczegolnie ze brak modyfikacji itp :D

tak o krotka historia tego auta w moim posiadaniu :D rok jezdze ja doosyc mocno ale jak widac bez lpg ten silniczek daje rade :)
objechani na 1/4 by ja+felka
Scorpio2.9i24V 207KM
A3 1.8 125KM
Vectra a/b1.8 90/125KM
Felka1.3+90KM
diabl0001
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: mrozy i okolice
Auto: Celica VI 1.8

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Lexus LS będzie miał silnik V6
    Lexus zarejestrował w japońskim urzędzie patentowym znak towarowy "LS 350". W praktyce oznacza to, że gama jednostek napędowych przechodzącej obecnie próby drogowe nowej, piątej generacji flagowej limuzyny Lexusa obejmować ...