Skoda felicia sprzęgło

17 Maj 2011, 11:22

Witam, przeniosłem temat tutaj z działu skoda, bo tutaj jest chyba bardziej odpowiednie miejsce na moje pytanie :) otóż mam mały problem, nie za bardzo znam się na samochodach, tzn. mam od niedawna swoje pierwsze auto i dopiero co się uczę budowy auta itp itd. Chodzi o to, że w mojej skodzie felicii trzeba wymienić sprzęgło i teraz pomóżcie mi ocenić, bo znalazłem z ojcem taką aukcję [link do oferty na Allegro wygasł]

i jest zdjęcie sprzęgła, i czy to jest sprzęgło w dobrym stanie? warto kupić za 400zł tego grata?
michal9o90
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

17 Maj 2011, 23:51

Sprzęgło praktycznie nowe, Reszta to kwestia czego potrzebujesz i w jakim stanie było to auto. Kupując nie zapominaj że będziesz musiał je zezłomować bo inaczej będziesz płacił za nie OC, chociaż możesz mieć je rozkręcone co do jednej śrubki.
arciasty
Stały forumowicz

Miejscowość: koluszki

18 Maj 2011, 09:36

hmmm ogromnie dziękuję za odpowiedź, wiesz wolałem się zapytać na forum niż właściciela, bo wiadomo, że ludzie różni na allegro :P

W każdym razie wracając do tematu, to głównie mam do wymiany sprzęgło, chociaż jeszcze mi potrzeba wymienić też przednią szybę, i wachacz przedni lewy, bo powoli zaczyna się chyba rozpadać, bo jakieś smary mi powoli ściekają tam i ojciec powiedział że to wachacz do wymiany.
michal9o90
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Ubezpieczenie samochodu OC z promocją zwrotu 130zł
    Bezpieczeństwo na drodze jest niezwykle istotne, niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym kierowcą, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę z jazdą samochodem. Wiedząc, jak ważne jest zabezpieczenie swojego pojazdu i wszystkich ...