Skoda Felicia

26 Cze 2010, 13:25

Witam
mam problem a zaczelo sie to po wymianie pierscieni i sondy lambdy. "fachowiec mechanik" wymienil mi pierscienie i sonde lambde po jego fachurze musialem naprawic alternator bo nie ladowal, czujnik predkosci obrotowej silnika byl wbity uszkodzony. A do tego doszedlem podczas gdy auto jechalo i przychamowalem na luzie to mi gaslo na skrzyzowaniach. Po wymianie jest ok. Sprzeglo lozysko latalo musialem wymienic calosc... Ale.... jak auto jedzie i staje na skrzyzowaniu to nie chce jechac, tak samo jest pod gorke. Cos puka po srodku auta. Co to moze byc? Mam juz dosc naprawiania tego auta.., heh
Widac ze obroty nie sa rownomierne czy to cos z powietrzem?
pomozcie
Ostatnio edytowany przez nicqo, 26 Cze 2010, 22:32, edytowano w sumie 1 raz
nicqo
Nowicjusz

Miejscowość: kw

26 Cze 2010, 17:28

nicqo napisał(a):Cos puka po srodku auta

Musisz sprawdzić czy przypadkiem ten Twoj "fuchowiec"nie pozostawiał luznych srub
na mocowaniu silnika i skrzyni biegow... :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Doświadczenie za kierownicą to nie wszystko!
    Od lat największe zagrożenie na drogach stanowią młodzi, świeżo upieczeni kierowcy z grupy wiekowej 18-24 l, dla których wskaźnik liczby wypadków na 10 000 populacji jest najwyższy(1). Zdecydowana większość ...