Witam posiadam skode octavie z 2002 roku z silnikiem 1.9 tdi 110km AHF . Ostatnimi czasy mam problem z hamulcami mianowicie sa troche slabsze to fakt lecz niepokoi mnie dziwne syczenie podczas jazdy w okolicach pedala hamulcowego. Robilem test serwa na zgaszonym silniku 3 razy podpompowalem hamulec twardy a po odpaleniu robi sie miekki i delikatnie opada. Zaworek zwrotny od strony silnika tez jest ok bo tylko w prawidlowa strone dmucha . Zastanawia mnie tylko o co chodzi z tym syczaczym pedalem hamulca w czasie jazdy gdy go wciskam syczenie ustaje a gdy puszczę to syczenie wraca. Moze ktos.mial podobny problem ? Czy serwo jest uszkodzone ? Prosze o porady
Dzisiaj bylem na warsztacie mialem wymieniane sprzeglo i nabijana klime i tak z ciekawosci spytalem o to syczenie oczywiscie tak nie chetnie do tego podchodzil zebym przypadkiem mu roboty nie zabral ale drugi odczepil przewod od serwa i zatkal go palcem i syki ustaly bynajmniej mi sie tak wydaje . To diagnoza to walniete serwo czy szukac dalej ?
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Zegarek Nissan Nismo Watch Nissan przedstawia pierwszy zegarek typu smartwatch, umożliwiający nawiązanie połączenia pomiędzy samochodem i kierowcą. Nissan zostanie pierwszym producentem samochodów, który opracował zegarek smartwatch stworzony ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.