Rozumiem że zasięgnąłeś tej wielce obiektywnej wypowiedzi w ASO vw/seat/skoda. To jedyne miejsce gdzie mógłbyś takie słowa usłyszeć.Przeczytałem wiele opinii o wcześniejszych wersjach TSI i opinie są w miarę dobre...
Dość odważne założenieWoras1990 napisał(a):napewno tym autem pokulam dobre 6 lat jak nie więcej.

Nie chcę wszczynać awantury/hejtu, ale czy możesz podać jakieś dowody/badania w tym zakresie? Jestem tym zainteresowany z uwagi na fakt że chciałbym wiedzieć czy VW mówi prawdę. W końcu, ostatnie zapewnienia i dieselgate nie uwiarygadniają zapewnień tego producenta. Więc spodziewam się że teraz każde ich stwierdzenie musi opierać się na żelaznych dowodach.mike napisał(a):Co kto lubi, ja tylko stwierdzam faktpoza tym podobno te silniczki są już ok, ale coś mi się wydaje, że z tym 1.0 TSI będzie grubo
PS: Gdy będą oferować dodatkowy pakiet na zestaw linki holowniczej i zapasowe tłoki, to polecam skusić się na ten dodatek. A jak nie to lawetę, tak jak do laguny II, bo teraz TSI przejmuje jej pałeczkę.