Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike napisał(a):Kupujesz nowe auto, a więc możesz mieć wywalone w opinie (masz gwarancje etc)
mike napisał(a):poza tym podobno te silniczki są już ok, ale coś mi się wydaje, że z tym 1.0 TSI będzie grubo
CrazyHorse napisał(a):Nowe to nowe, ja bym nie sugerował się opiniami innych tylko odwiedzał salony i wybrał ten model, który mi się najbardziej podoba
jeśli zapakujesz wózek to już nic nie wejdzie, nie wiem czy Ci to pasuje. Z rowerem może być problem (zależy jeszcze jaki), bo nawet w kompaktowych kombi czasami trzeba się mocno nagimnastykować (rower górski koła 26")Woras1990 napisał(a):Ale patrzę tutaj też na przestrzeń. Wózek do dziecka, rower.
gratuluję "dojrzałej" zaczepkiCrazyHorse napisał(a):Tak na marginesie - jeśli kupno Skody oznacza wybór grypy żołądkowej/jelitowej to co wybrał galakty kupując swoją Megankę? Wybaczcie złośliwość, ale najłatwiej odradzać komuś nowe auto kiedy samemu jeździ się autem za jedną, średnią wypłatę
Baza z danymi technicznymi samochodów marki SKODA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne SKODA