Witam
Mam problem od 2 miesiecy z check engine. 1 mechanik wymienik cewke i swiece i nie pomoglo. Trafilem na 2 mechanika tez nie wiedzial co zrobic pojechal do kolegi ze skody z moim autem i tam mu powiedzieli ze silnik wadliwy ze to bedzie kosztowac okolo 10tys i oni nie daja gwarancji na to
![Smutny :(]()
Zmienilem mechanika zaczal zamieniac cewki i wtryski. Zapierwszym razem pokazalo blad na 1 cylindrze. Zamie nik wtryski z cylidnra 1 na 3. Pokazalo blad na 3 cylindrze Doszlismy ze wtrysk.zamowilismy izywany bo z nowym problem. Wymienil wtrysk i dalej check engone ten sam problem. Znowu rozebral pol silnika zamienil wtryski z cylindra 3 na cylinder 4 i pokazywal blad na cylindrze 4. Zamowilismy nastepny wtrysk uzywany i to samo. Zamowilem nowy wtrysk z salonu. Mechanik wymi3nil mi i wstawil ten nowy wtrysk teraz w cylinder 3 i teraz blad pokazuje na cylindrze 3. Pojechal3m do serwisu a tam gosciu nie bardO chcial sluchac. Stwierdzil ze musi rozebrac pol silnika i szukac. Dla mnie to jest naciaganie na koszta. Ktos mial podobna sytuacje i wie jak to rozwiazac? Bo ewidentnie wskazuje na wine wtrysku.