Skoda Superb I 1.8T - Olsztyn

24 Sie 2015, 08:46

Witam, poszukuję skody superb I generacji z silnikiem 1.8t
Trafiłem na tą
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Sprzedawca przez telefon twierdzi że posiada udokumentowany serwis w jakimś serwisie porsche w Katowicach. Twierdzi że jest bezwypadkowa i wiadomo, wszystko cacy.

Moje pytanie teraz, czy za tą cenę z tym rocznikiem jest to prawdopodobne?
Mam do przejechania 300 km aby się do niej dostać, oczywiście będę ją brał do ASO skody na sprawdzenie.
Problem jest w tym że już widziałem kilka skód i żadna nie zgadzała się z tym co twierdził sprzedawca, albo przekręcony licznik bardzo mocno, albo powypadek itd.
Jedyna nadzieja w tej to ta że jest krajowa.
Co o tym sądzicie? Warto, czy szukać dalej?
Z góry dziękuję :)
logaster
Nowicjusz

Auto: nie mam

24 Sie 2015, 09:16

Auto wygląda przyzwoicie - moim zdaniem ma malowany zderzak z przodu ale może być to tylko złudzenie optyczne. Ogólnie wygląda ciekawie. Jeżeli masz daleko my możemy zrobić Ci zdalny przegląd auta - na poziomie ASO.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

24 Sie 2015, 09:45

Dziękuję za szybką odpowiedź
Znam państwa usługi, jeśli z tym nie wypali mam jednego jeszcze dalej którego prawdopdobnie będę musiał zlecić. Ten tydzień mam jeszcze wolny więc wolę pojechać sam.
Jeszcze raz dziękuję.
logaster
Nowicjusz

Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Koncepcyjny Nissan Resonance
    Śmiała wizja Nissana dotycząca przyszłości crossoverów staje się rzeczywistością za sprawą europejskiego debiutu innowacyjnego samochodu koncepcyjnego Resonance. Model Resonance, który został stworzony przez ...