Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
nemeyeth napisał(a):więc patrzymy się trochę na spalanie
Invi napisał(a):Jeśli chodzi o superba to te 2.0tdi cr jest jedynym silnikiem, który można "polecić"
Tu bym trochę dyskutował wg mnie Mondeo będzie ciaśniejsze ale ogólnie spoko opcja jako alternatywaOssy napisał(a):W tym budżecie poszukałbym Forda Mondeo MK4 2.0 TDCI
Dwumas jak może niedomagać, turbo nie wiadomo w jakim stanie, jakieś w zawieszeniu rzeczy do roboty, rozrząd jest chyba co 180 tys? czyli pewnie akurat trafi na Ciebie jak będzie trzeba robić.nemeyeth napisał(a):Raczej chodziło mi o to czego mogę się spodziewać przy tak dużym przebiegu (rzędu 350tys.)
demirbiras napisał(a):Nie powiedziałbym a 1,6 tdi? a 1,9 tdi ? niedobre? Tak więc samych diesli pewnie z 5-6 będzie, z benzynami gorzej ale TDI to tam cała masa jest.
nemeyeth napisał(a):Ale masz rację będzie to nieduża różnica jeśli będzie palił tyle ile statystyki pokazują.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki SKODA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne SKODA