Na Superba z 2.0 TDI trochę za mały budżet. Insignia jest mniej przestronna, ale silnik 2.0 CDTI bardzo udany. Za 40-45 tysięcy powinno udać się znaleźć coś.
Mitsubishi Mirage debiutuje w Japonii Nowy Mitsubishi Mirage to globalny, nieduży samochód, który z założenia jest paliwooszczędny, niedrogi i kompaktowy (łatwy w prowadzeniu), czym spełniać ma wszelkie wymagania stawiane kompaktom zarówno ...
[VAN-B] A2 1,6 / Fusion 1,6 / Musa 1,4 / Meriva A 1,6 / Modus 1,4 Podstawowe kryteria zestawienia: - Van segmentu B - silnik benzynowy o mocy ok. 100KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A2 1,6 FSI - 115KM - Ford Fusion ...
A Ty przeczytaj kolegi wyżej, który napisał, że budżet nieco przy mały.
Generalnie żaden silnik z Superba nie jest godny polecenia, bo albo za słaby, albo za awaryjny. Niby te 2.0 na CR są poprawione, ale... No właśnie, co chwilę poprawiają a i tak jeden szmelc wychodzi na koniec. Już bym wolał 3.2 FSI wziąć. Albo inny model po prostu.
Tom88T - w przypadku fana marki to coś dziwnego? Poza tym nie wciskam, a jedynie proponuję No i to dobre auta przede wszystkim - gorzej gdybym każdemu "wciskał" VW z TSI
Często fani marek są zaślepieni niektórymi sprawami W głównej mierze chodzi mi o to, że od dłuższego czasu to forum "doradza" na zasadzie - każdy ma swoją jakąś markę, którą ubóstwia i odpowiedzi na zapytanie autorów wyglądają w ten sposób, że każdy wrzuca swoją propozycję modelu, którego jest miłośnikiem, bez względu jaki ktoś ma budżet, co go interesuje i jakie ma wymagania.
Tom88T - ja polecam zawsze modele dostępne w budżecie i zgodne z oczekiwaniami. Auta w mojej ocenie najlepsze, ale to forum - jak masz inne zdanie możesz je wyrazić, cenzury tu nie ma
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.