Krótko - ściera mi się skóra na kierownicy (myślę, że jest od nowości, tego nie wiem) I nie wiem - czy sens jest kupić jakąś nową i zszyć, czy zastąpić np. futerkiem?
Oddaj swoją do obszycia to najlepsze wyjście i wyjdą najmniejsze koszty. Jak znajdziesz firmę która tym się trudni profesjonalnie będzie miał bardzo ładnie zrobione! Futerko to moim zdaniem trochę taka lipa raz że szybko się brudzi, a samo w sobie dodatkowo przyciąga brud. Ciężko je wyczyścić itd.
Opel Cascada - efektowny kabriolet na każdą pogodę Nowy Opel Cascada to elegancki, czteromiejscowy kabriolet o wydłużonej sylwetce z wysokiej jakości miękkim dachem. Jako jeden z czołowych modeli Opla Cascada wyróżnia się nie tylko gabarytami (długość: prawie 4,7 m), ...
Lexus UX – porównanie wymiarów z NX i RX Podczas tegorocznych targów motoryzacyjnych w Genewie zadebiutował Lexus UX. Pierwszy kompaktowy crossover Lexusa określany jest jako najmniejszy i najbardziej przyjazny do miasta. Jak wyglądają jego rozmiary na tle ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.