Skóra na kierownicy - nowa, czy futerko?

14 Sie 2021, 00:10

Krótko - ściera mi się skóra na kierownicy (myślę, że jest od nowości, tego nie wiem)
I nie wiem - czy sens jest kupić jakąś nową i zszyć, czy zastąpić np. futerkiem?
heniaxd
Nowicjusz

14 Sie 2021, 22:51

Moim zdaniem jeśli auto będzie służyło długo to obszyć a jeśli raczej krótko to lepiej kupić jakiś pokrowiec
ineedl
Stały forumowicz

Zdjęcia: 88
Prawo jazdy: 01 02 2019
Auto: Opel Vectra B
Silnik: 2.2 DTI 125KM
Paliwo: Diesel
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

23 Sie 2021, 07:53

Oddaj swoją do obszycia to najlepsze wyjście i wyjdą najmniejsze koszty. Jak znajdziesz firmę która tym się trudni profesjonalnie będzie miał bardzo ładnie zrobione! Futerko to moim zdaniem trochę taka lipa raz że szybko się brudzi, a samo w sobie dodatkowo przyciąga brud. Ciężko je wyczyścić itd.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

23 Lis 2021, 19:39

Futerko? :o :o :o Tylko obszycie kierownicy :happy:
LuxcarAuto
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok
Prawo jazdy: 01 01 2011
Auto: BMW F11
Silnik: 2.0 205KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel Cascada - efektowny kabriolet na każdą pogodę
    Nowy Opel Cascada to elegancki, czteromiejscowy kabriolet o wydłużonej sylwetce z wysokiej jakości miękkim dachem. Jako jeden z czołowych modeli Opla Cascada wyróżnia się nie tylko gabarytami (długość: prawie 4,7 m), ...
    Lexus UX – porównanie wymiarów z NX i RX
    Podczas tegorocznych targów motoryzacyjnych w Genewie zadebiutował Lexus UX. Pierwszy kompaktowy crossover Lexusa określany jest jako najmniejszy i najbardziej przyjazny do miasta. Jak wyglądają jego rozmiary na tle ...