Witam. jestem Świeżakiem na forum ... i mam pytanie ...
Jaki olej trzeba lać do skrzyni manualnej w moim Discovery 2.5TDI z 97r.???
ile go wchodzi???
Potrzebuje również informacji na temat olei --do silnika i mostów jakie i ile??
Pozdrawiam
Drogi Panie Świeżaku tu znajdzie Pan odp na wszystkie dręczące pytania lr-discovery-2-5-td-oleje-i-filtry-vt18040.htm tylko dobrze przestudiuj tego posta bo autor pytał o skrzynie automatyczną
no i na przyszłość po co powielać tematy, skoro one już są, wystarczy użyć opcji szukaj...
Nie patrzyłem na te linki!Silnik 6.8l,olej 5W40 lub 10W40,Przekładnia ręczna 2.7 l DEXRON III tak tak!Mechanizm różnicowy 1.7 l 80W90,skrzynka rozdzielcza biegów2.3l 80W,pokrywa się czy nie?Teraz zobaczę na linki!
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Poradnik kupującego #2 - Audi A4 B6 (2000-2004) Geneza Audi A4 o oznaczeniu producenta B6 wprowadzono do sprzedaży w 2000 roku jako sedan. W następnym roku dołączyła wersja kombi, a w 2002 roku kabriolet. Samochód dzieli wiele rozwiązań z poprzednim modelem o oznaczeniu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.